Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χυλόπιτα" από Αϊτόρ - Τρελή παπάτζα για Γκόρι
| 2020-05-11 17:40:00

"Χυλόπιτα" από Αϊτόρ - Τρελή παπάτζα για Γκόρι - Σιγά μην πάρει χαφ ο Ρόκα - "Καθαρίζει" με Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
"Χυλόπιτα" από Αϊτόρ - Τρελή παπάτζα για Γκόρι - Σιγά μην πάρει χαφ ο Ρόκα - "Καθαρίζει" με Δώνη!

Παναθηναϊκός: Λες και δεν έχει βουίξει ο τόπος πως ο Παναθηναϊκός πάει… καρφί για μειώσεις μπάτζετ σε επίπεδα μνημονιακών εποχών. Μπορεί να μην έχει αποτυπωθεί, ακόμη, επισήμως, ωστόσο σε επίπεδο διαρροών, κάθε ρεπορτάζ των «πράσινων» περιλαμβάνει αυτό ακριβώς: την πρόθεση δηλαδή για περιστολή μπάτζετ και μείωση εξόδων.

Αυτό βέβαια δεν γίνεται να σταματήσει τη μεταγραφολογία. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προστεθήκαν δύο διαφορετικά ονόματα υποψήφιων στόχων στη λίστα των ήδη αρκετών – κρίνοντας από τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό – που έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί ως τώρα.

Πρόκειται για τον Ισπανό εξτρέμ Αϊτόρ και τον Ιταλό μέσο Μίρκο Γκόρι. Ο sportdog έκανε ρεπορτάζ και για τις δύο περιπτώσεις και αναλύει το τι ακριβώς ισχύει. Πρώτον για τον Αϊτορ. Δεδομένα απασχόλησε τον Ρόκα από τον περασμένο Ιανουάριο. Συναντήθηκε μάλιστα με τον μάνατζερ του, τον Αλμπερτ Μποτίνες, ο οποίος όμως του το ξέκοψε πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ετσι όμως, μέσω της συγκεκριμένης επικοινωνίας προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό δύο ομόσταυλοι του Αϊτόρ, ο Γεωργιανός εξτρέμ Παπουνασβίλι και ο χαφ Μορλάνες, οι οποίοι και τώρα φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του Ρόκα. Ο Αϊτόρ πάντως, παρότι είναι από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Καταλανός, δεν τον απασχολεί. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί και γιατί έχει ξεκαθαριστεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του μένοντας πλέον ελεύθερος από την Τβέντε.

Οσο για τον Γκόρι, που αναφέρθηκε από τον θεωρούμενο ως έγκυρο σε μεταγραφικά θέματα Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο. Μάλλον έπεσε στην εξαίρεση, αφού ούτε το συμβόλαιο με την Φροζινόνε, ομάδα της Serie b ολοκληρώνεται όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου – κάτι που συνεπώς και αυτόματα τον «καίει» αφού δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να προσφέρει ούτε ευρώ για να αγοράσει τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή – ενώ παράλληλα κατηγορηματικά και σαφώς διαψεύστηκε και από τους «πράσινους» όχι η επικείμενη συμφωνία που δημοσιεύτηκε, αλλά έστω και το παραμικρό ενδιαφέρον.

Και βάσει των όσων πληροφορήθηκε ο «σκύλος» αυτή είναι και η πραγματικότητα. Προσοχή όμως. Εχουμε ξεκαθαρίσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η θέση του μέσου δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να γίνει αν ο Χρήστος Δώνης δεν ανανεώσει. Τότε, ναι, ο Ρόκα θα βγει στην αγορά. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως η βελτίωση της προσφοράς προς τον Ελληνα μέσο κρίνεται συμφερότερη και αγωνιστικά και οικονομικά.

Αν γίνει και ο Δώνης παραμείνει, τότε δεν αποκλείεται να μην γίνει καν κίνηση για χαφ. Και αν τελικά γίνει, τότε αυτή θα αφορά ποδοσφαιριστή τελείως συμπληρωματικό στο ρόστερ, με συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνάει τις 150-180 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που θα μπορεί να αυξηθεί κατά τι μόνο σε περίπτωση που τελικά δεν παραμείνει ο Δώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Παππά στον Παναθηναϊκό - Πρόταση-βόμβα από Γιαννακόπουλο - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags