Facebook Pixel Απίστευτο δημοσίευμα για Βλαχοδήμο: "Ίσως γίνει ο τρίτος πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία"
| 2020-05-12 13:54:00

Απίστευτο δημοσίευμα για Βλαχοδήμο: "Ίσως γίνει ο τρίτος πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία"

Sportdog Team
Απίστευτο δημοσίευμα για Βλαχοδήμο: "Ίσως γίνει ο τρίτος πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία"

Ο τρίτος πιο ακριβός γκολκίπερ στην ιστορία μπορεί να γίνει σύντομα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα "transfermarkt".

Προϋπόθεση, φυσικά, είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα να μεταγραφεί στην Νιούκαστλ, όπως αναφέρουν σενάρια το τελευταίο διάστημα.

«Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται είναι μια επιβεβαίωση για την καλή παρουσία του τις τελευταίες σεζόν» είπε στη «Bild» ο εκπρόσωπος του Βλαχοδήμου, ενώ το transfermarkt σημειώνει με κριτική ότι «για την Στουτγκάρδη δεν θεωρήθηκε αρκετά καλός».  

«Η τρέχουσα αξία του είναι 12 εκατομμύρια ευρώ, αλλά χάρη στην ρήτρα αποδέσμευσής του, που είναι 60 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε σύντομα να γίνει ο τρίτος ακριβότερος τερματοφύλακας στην ιστορία. Μόνο ο Κέπα (80 εκατομμύρια ευρώ για τη Τσέλσι) και ο Άλισον (62,5 εκατομμύρια ευρώ για την Λίβερπουλ) ήταν πιο ακριβοί. Από την Στουτγκάρδη  ο τερματοφύλακας μετακόμισε πρώτα στον Παναθηναϊκό το 2016 και έπειτα για 2,4 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα το 2018 όπου εδραιώθηκε ως βασικός. Η Στουτγκάρδη έλαβε το 30% για τη μεταγραφή» συμπληρώνει η ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags