Facebook Pixel ΑΕΚ: Αδιανόητο όνομα για ΑΕΚ - Εξτρέμ που "οργιάζει"
| 2020-05-12 22:50:00

Αδιανόητο όνομα για ΑΕΚ - Εξτρέμ που "οργιάζει" με 5 εκατ. - Τον θέλει η Ίντερ - Φάτε μάτια ψάρια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο όνομα για ΑΕΚ - Εξτρέμ που "οργιάζει" με 5 εκατ. - Τον θέλει η Ίντερ - Φάτε μάτια ψάρια

ΑΕΚ: Αν υπάρχει μία ομάδα που στην κυριολεξία έχει σηκωθεί, τελείως και αυστηρότατο, «χειρόφρενο» σε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση, αυτή είναι η ΑΕΚ. Εδώ και καιρό μάλιστα και με απόφαση απ’ ευθείας από την κορυφή της διοικητικής ιεραρχίας του συλλόγου, με σαφείς σχετικές οδηγίες προς τον εκφραστή της μεταγραφικής πολιτικής του club, τον Ιλια Ιβιτς.

Ο Σέρβος περιμένει και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Και παρότι μεταφέρει επακριβώς αυτή την απόφαση και αυτή την… απραξία σε όποιον τον ρωτάει, εν τούτοις τα σενάρια, ειδικά για τη θέση του εξτρέμ, δεν σταματάνε. Χωρίς υπερβολή κάθε μέρα παρουσιάζεται από ένα νέο όνομα στα media. Αλλά τελείως ανέφικτα ως και αστεία (όπως ο Μπορίνι), αλλά απλώς ανέφικτα (Λίνσεν), άλλα ξαναζεσταμένα αλλά αμείωτα δύσκολα (Τάνκοβιτς), αλλά νέα, αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις (Ντικό) και άλλα απλώς… νέα, όπως είναι η σημερινή υποψηφιότητα του Τζέικ Λάρσον, του 21χρονου Σουηδού που παρουσιάζεται εκ νέου να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντη της Ενωσης.

Ο «σκύλος» πρόλαβε να ψαχτεί και να μάθει για τον διεθνή με τις ελπίδες της Σουηδίας εξτρέμ (δεξιός, ενώ η βασική στόχευση της Ένωσης είναι για αριστερό) της Ερεμπρο. Και χωρίς φιοριτούρες βάζει τα πράγματα στη θέση τους: δεν έχει καμία απολύτως τύχη η ΑΕΚ! Ο Λάρσον είναι – σύμφωνα με τους Σουηδούς – το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει η Ερεμπρο στον 21ο αιώνα. Αποκάλυψη του πρωταθλήματος πέρυσι, στην πρώτη του ουσιαστικά επαγγελματική σεζόν, έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή στην Μπρέσια τον περασμένο Ιανουάριο, δεν προχώρησε κυρίως λόγω των απαιτήσεων του συλλόγου του (ξεπερνούσαν τα 3 εκατ. ευρώ).

Απάντηση; Παρότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνονταν τον Δεκέμβριο του ’21 (σε 1,5 χρόνο δηλαδή), στις αρχές Μαρτίου συμφωνήθηκε να το επεκτείνει ως το καλοκαίρι του ’23! Το λιγότερο που προσδοκά η Ερεμπρο πλέον για την παραχώρηση του Λάρσον είναι 5 εκατ. ευρώ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μόλις σε χτεσινή του συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει πρακτικά τις κρούσεις που είχε στο πρόσφατο παρελθόν τόσο από την Ιντερ όσο και τη Γουλβς.

Κοινώς, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στον «σκύλο» από το ρεπορτάζ που έκανε, πρόκειται για μια περίπτωση που για την Ένωση δικαιολογεί απόλυτα την παροιμία: «φάτε μάτια ψάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Μελισσανίδη! Ποιος Σκόκο; Γυρίζει το "θηρίο" στην ΑΕΚ - Τρελή επιστροφή και μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags