Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης!
| 2020-05-13 11:35:00

Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης! Γκολτζής που "φτιάχνει" την Τούμπα - Το "μαρτύρησε" στο sportdog!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης! Γκολτζής που "φτιάχνει" την Τούμπα - Το "μαρτύρησε" στο sportdog!

Για το ενδιαφέρον της Τζένοα διαβάζαμε και ακούγαμε πριν καν τον δούμε στα μέρη μας. Υποτίθεται μάλιστα πως η άφιξη του ήταν μια νίκη του ΠΑΟΚ σε μια κούρσα με τους Γενοβέζους για την υπογραφή του. Δεν τελείωσε όμως – βάσει πάντα των δημοσιευμάτων που 1,5 χρόνο συνεχίζονται – και τον «πόλεμο» με τους Γενοβέζους, οι οποίοι εξακολουθούν να φέρονται στο κυνήγι του Κάρολ Σβιντέρσκι.

Και κάπως έτσι, το παραδοσιακό και στάνταρ δίπολο των τελευταίων μηνών αναφορικά με τους «βιτρινάτους» του ΠΑΟΚ (Γιαννούλης, Λημνιός), έχει μετατραπεί σε τριπλέτα, με τον Πολωνό επιθετικό να είναι… σιγανό ποταμάκι σε εγχώρια και εκτός συνόρων δημοσιεύματα, αλλά σταθερά στην Τούμπα να περιμένουν πως μπορεί να εξελιχτεί σε τέτοιο (σιγανό ποταμάκι) και στην πράξη, φέρνοντας μια πολυπόθητη πρόταση στον «δικέφαλο».

Ο μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού, Μάριουζ Πιεκάρσκι, ακριβοθώρητος. Σπάνια μιλάει δημοσίως και αν το κάνει, το κάνει σε συγκεκριμένα μέσα και συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Ο «σκύλος» λοιπόν έδωσε… παραγγελία σε έναν εξ αυτών, συμπατριώτη του Πιεκάρσκι, να τοποθετηθεί αναφορικά με το φημολογούμενο και νέο ενδιαφέρον της Τζένοα, αλλά και γενικότερα τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον πελάτη του.

Αυτό λοιπόν που μεταφέρθηκε στον sportdog ήταν πως ο Πιεκάρσκι δεν γνωρίζει ενδιαφέρον της Τζένοα. Παραδέχτηκε πως γνώριζε ότι τον παρακολουθούν πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, έκτοτε όμως δεν έχει καμία επαφή με τον ιταλικό σύλλογο. Ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι μια χαρά στη Θεσσαλονίκη και πως δεν… ψάχνεται, ούτε και πως έχει λάβει σχετική ενημέρωση/εξουσιοδότηση από τον ΠΑΟΚ να φέρει πρόταση.

Επιβεβαίωσε πως στο διάστημα της παρουσίας του Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ έχουν υπάρξει ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον πελάτη του και παρότι δεν ονομάτισε, προσδιόρισε τις χώρες προέλευσης (Ρωσία και Γερμανία) ξεκαθαρίζοντας πάντα και σταθερά πως τη δεδομένη στιγμή ο ίδιος δεν ψάχνεται. Και – πάντα βάσει των όσων μεταφέρθηκαν στον «σκύλο», πάντα εμπιστοσύνης, αλλά φυσικά με την απαραίτητη επιφύλαξη αφού αυτήκοοι μάρτυρες δεν ήμασταν… - έδειξε την εντύπωση πως περισσότερο περιμένει μια πρόταση επέκτασης και αναπροσαρμογής συμβολαίου και όχι πώλησης αυτό το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη! "Εξαφανίστηκε το σαλέ" - Θα γίνει… πόλεμος με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags