Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται ακόμα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λουρέντσι της Ζιλ Βιθέντε
| 2020-05-13 13:37:00

Στο προσκήνιο ο Παναθηναϊκός – Ζεστό ενδιαφέρον για τον… - Όλα τα δεδομένα

Sportdog Team
Στο προσκήνιο ο Παναθηναϊκός – Ζεστό ενδιαφέρον για τον… - Όλα τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται ακόμα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λουρέντσι της Ζιλ Βιθέντε σύμφωνε με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A' BOLA».

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος που πήγε στην πορτογαλική ομάδα από την Σαπεκοένσε τον Ιανουάριου του 2019, μετράει φέτος 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ αγωνιζόμενος τόσο δεξιά όσο και αριστερά στη μεσσαία γραμμή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα της «A΄BOLA»:

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέται να κάνει δικό του τον Λουρέντσι.Μετά την πρώτη πρόταση που είχε κάνει για τον Βραζιλιάνο για να τον αποκτήσει ως δανεικό και με οψιόν 1,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. προφανώς αναφέρεται στον περασμένο Γενάρη) πλέον έχει ενημερώσει ότι θα επανέλθει με μία πιο ελκυστική πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Ο 24χρονος Λουρέντσι αποκτήθηκε από την Σαπεκοένσε στην αρχή της σεζόν και μάλιστα ο παίκτης αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος. Ο Λουρέντσι αξίζει και είναι... πολυπόθητος. Ήδη έχει παίξει 28 παιχνίδια αυτή τη σεζόν - 22 στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και τέσσερα στο Λιγκ Καπ. Έχει πετύχει 4 γκολ, τρία από τα οποία τα έχει βάλει στο πρωτάθλημα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags