Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μίμης Δομάζος: Βόμβα Δομάζου: "Αυτό θα κάνει ο Αλαφούζος με την ΠΑΕ"
| 2020-05-13 19:12:00

Βόμβα Δομάζου: "Αυτό θα κάνει ο Αλαφούζος με την ΠΑΕ" - Τι είπε για Γιαννακόπουλο, Καπετάνιο

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα Δομάζου: "Αυτό θα κάνει ο Αλαφούζος με την ΠΑΕ" - Τι είπε για Γιαννακόπουλο, Καπετάνιο

Παναθηναϊκός - Μίμης Δομάζος: Σε όλα τα θέματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Μίμης Δομάζος, θρυλική μορφή τού Παναθηναϊκού αλλά και ευρύτερα του ελληνικού ποδόσφαιρο.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στο σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό στα χέρια Κινέζων επιχειρηματιών, αλλά και σε αγωνιστικά θέματα όπως η παραμονή του Δώνη στην άκρη του πάγκου, η αποχώρηση του Αποστολάκη για τον ΑΠΟΕΛ και η πιθανότητα επιστροφής στη Λεωφόρο. 

"Θα περπατάνε οι παίκτες στο γήπεδο - Ο Αλαφούζος δεν πουλάει τον Παναθηναϊκό"

"Αφού οι πρόεδροι είπαν ότι παίρνουν την ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές, είναι υπεύθυνοι για την υγεία τους εκείνοι που λένε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, εγώ τι μπορώ να πω; Αν ήμουν υπεύθυνος, πάντως, δεν θα ξανάρχιζα το πρωτάθλημα. Δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο και, κυρίως, οι παίκτες δεν θα είναι προετοιμασμένοι σωστά. Δεν είναι μόνο ο ιος, αλλά ευρύτερα η υγεία των ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στο γήπεδο απροπόνητοι. Όταν καθίσουν δύο μήνες και έπειτα τους ζητήσουν να μπουν ξανά στο γήπεδο, τα πόδια πιάνονται. Δεν θα δούμε το πρωτάθλημα που θα βλέπαμε. Θα περπατάνε στο γήπεδο οι παίκτες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει το ρεπορτάζ που θέλει τον Παναθηναϊκό να καταλήγει στα χέρια Κινέζων επιχειρηματιών. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο;

"Έχω την γνώμη ότι ο κύριος Αλαφούζος δεν πουλάει τον Παναθηναϊκό. Αν ήταν θα τον είχε πουλήσει, του έγιναν προτάσεις τις οποίες και απέρριψε. Πιστεύω ότι δεν πουλάει τον Παναθηναϊκό, αλλά μακάρι να πέσω έξω".

"Εξαφανίζονται από τις εφημερίδες - Να μείνει ο Δώνης - Είχα πει στον Βαρδινογιάννη..."

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό πώς το σχολιάζετε;

"Γιατί δεν την παίρνει την ΠΑΕ και να κάνει ενιαίο τον Παναθηναϊκό; Άρα δεν την πουλάει, δεν την δίνει ο Αλαφούζος. Ρωτήστε τους ίδιους τι γίνεται, εμείς μόνο τα διαβάζουμε από τις εφημερίδες και μετα από λίγο εξαφανίζονται όλα".

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα τής παραμονής τού Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού;

"Στα πρώτα του βήματα είχε περάσει από τα χέρια μου, σαν νεαρός τότε, το έχω ξαναπεί. Εγώ τον είχα δοκιμάσει όταν είχε έρθει στον Παναθηναϊκό. Είχα πει, τότε, στον Γιώργο Βαρδινογιάννη ότι είχε στοιχεία. Δεν ήταν για την πρώτη ομάδα, αλλά έπρεπε να τον κρατούσαμε. Γιατί πήγαινε πάνω στον αντίπαλο και μου αρέσουν πολύ οι παίκτες που πηγαίνουν πάνω στον αντίπαλο. Θέλω με την ευκαιρία να πω μπράβο στον Δώνη, γιατί είναι το πρώτο όνομα στην Ελλάδα σήμερα. Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών, να μην αλλάζουν, έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στον Παναθηναϊκό, Αλλά πρέπει να συνεννοηθεί ο μάνατζερ που έρχεται, ούτε ξέρω πώς τον λένε, να καθίσει σε ένα τραπέζι μαζί με τον Αλαφούζο και τον Δώνη και να βρεθεί μια λύση για να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Ο Δώνης έχει όνομα, αξιοπρέπεια, αν ο μάνατζερ θέλει να βρεθεί πάνω από τον προπονητή τότε υπάρχει πρόβλημα".

"Σφάλμα να φύγει ο Αποστολάκης - Να επιστρέψει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός"

Σε άλλα αγωνιστικά θέματα, ο Παναθηναϊκός είδε τον Αποστολάκη να φεύγει από την ομάδα και τους Ινσούα-Βαγιαννίδη να είναι κοντά στο να ακουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Αυτά τα παιδιά που έχει ο Παναθηναϊκός, θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Φέτος δεν θα γινουν μεγάλες μεταγραφές, σε όλον τον κόσμο δεν υπάρχουν λεφτά στις ομάδες. Όλοι κόβουν από τους παίκτες. Θεωρώ ότι ήταν σφάλμα να φύγει ο Αποστολάκης από τον Παναθηναϊκό, έχει άλλη δύναμη ο Παναθηναϊκός από τον ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να φτάσει και να παίξει και αλλού, αλλά στον Παναθηναϊκό θα είχε άλλες ευκαιρίες, γιατί ο σύλλογος έχει το μεγάλο όνομα που του κληρονομήσαμε. Τα νέα παιδιά έπρεπε να μείνουν στον Παναθηναϊκό, γιατί ο σύλλογος έχει μεγαλείο. Βέβαια στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να παίζει διαρκώς, κάτι που ίσως δεν θα μπορούσε να έχει στον Παναθηναϊκό. Τι να πω, αν ο Αποστολάκης θεωρεί ότι έκανε καλό στην καριέρα του με αυτή την επιλογή, τότε καλά έκανε".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το θέμα τής επιστροφής στη Λεωφόρο, που ακούγεται ότι μπορεί να συμβεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Παρόλο που η κόρη μου είναι δημοτική σύμβουλος και πρέοδρος στη Διπλή Ανάπλαση από την πλευρά του Δήμου, το γήπεδο για κάθε ομάδα είναι το μεγάλο της όπλο. Κάθε αντίπαλος φοβάται αυτή την έδρα, αλλά αν θα επιστρέψει ή όχι είναι θέμα της διοίκησης. Εμένα αν ήταν στο χέρι του, γιατί έχω ζήσει και έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτό το γήπεδο, θα ήθελα να παίξει εκεί ο Παναθηναϊκός. Γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα κόβει 6, 7, 8 χιλιάδες εισιτήρια και στο ΟΑΚΑ είναι σαν να μην έχει κόσμο με τέτοια προσέλευση. Ενώ στη Λεωφόρο θα ήταν διαφορετικά". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι πρώτες αποφάσεις Γιαννακόπουλου - Αυτοί φεύγουν, νέος στόχος από Ελλάδα - Έκπληξη με Παππά και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags