Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντίνος Μαυροπάνος:
| 2020-05-15 15:00:00

Μεγάλη επιβεβαίωση! Το "μαρτύρησε" ο Μαυροπάνος για την επόμενη ομάδα του - Γυρίζει Ελλάδα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη επιβεβαίωση! Το "μαρτύρησε" ο Μαυροπάνος για την επόμενη ομάδα του - Γυρίζει Ελλάδα;

Ολυμπιακός - Ντίνος Μαυροπάνος: Η επιβεβαίωση και η δικαίωση του ρεπορτάζ δεν έχει ημερομηνίες ούτε και χρονικά περιθώρια. Ο sportdog από τις παραμονές των περασμένων Χριστουγέννων ήταν σαφής βάσει του ρεπορτάζ του και αντίθετος στη φημολογία των ημερών που ήθελε τον Ολυμπιακό να εξετάζει την προοπτική και τη λύση του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος έχοντας αποθεραπευτεί από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό αναζητούσε ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός από την Αρσεναλ για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Τότε λοιπόν, ο «σκύλος» ήταν σαφέστατος. Υπενθυμίζουμε τι λέγαμε εδώ στις 21 Δεκεμβρίου: «Το όνομα του έπαιξε αρκετά τις τελευταίες μέρες αναφορικά με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να τον πάρει δανεικό από την Αρσεναλ, από την όποια εκτιμήθηκε ότι παραχωρείται δανεικός. Για τον Ντίνο Μαυροπάνο όμως, όπως αποκαλύπτει ο sportdog, τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Instagram με τη γυναίκα του Σα - Κάνει γυμνή μπάνιο - Τεράστια στήθη - Ακατάλληλα πλάνα!

Πρώτον, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα και γραφόμενα, δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Καμία δηλαδή κίνηση εκ μέρους του Ολυμπιακού είτε προς τον ποδοσφαιριστή είτε προς την Αρσεναλ. Δεύτερον και πιθανώς σημαντικότερο, ο ίδιος ο 22χρονος στόπερ δεν έχει αλλάξει την άποψη του αναφορικά με την πορεία της καριέρα του. Αρχικά, θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», ειδικά τώρα που αυτοί εδώ και λίγες ώρες έχουν νέο προπονητή, τον Μικέλ Αρτέτα. Αν και εφόσον δεν καταφέρει να αλλάξει την (μέχρι στιγμής φετινή) μοίρα του, τότε, προφανώς και θα συζητήσει την προοπτική του δανεισμού, χωρίς όμως να περιλαμβάνει την Ελλάδα στους επιθυμητούς (για τον ίδιο τουλάχιστον) προορισμούς.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος από την στιγμή που έφυγε από τη χώρας μας νέος, θέλει και να συνεχίσει να αξιοποιεί αυτήν την ευκαιρία που του δόθηκε, διεκδικώντας καριέρα στο εξωτερικό και δεν συζητάει την πιθανότητα, έστω και για πρόσκαιρη, επιστροφή στα εγχώρια».

Αυτά λέγαμε τότε. Και χτες, πέντε μήνες περίπου αργότερα,  ο ίδιος ο Μαυροπάνος δικαίωσε 1000% το ρεπορτάζ του «σκύλου» με χαρακτηριστική του δήλωση στην κάμερα της Nova. «Στην Ελλάδα μόνο για διακοπές», η αποστομωτική του ατάκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags