Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Καλάιτσα της Μπενφίκα
| 2020-05-15 20:00:00

Παίκτης-έκπληξη από Μπενφίκα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - Στο... κόλπο και ο Ουζουνίδης!

Sportdog Team
Παίκτης-έκπληξη από Μπενφίκα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - Στο... κόλπο και ο Ουζουνίδης!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο αμυντικός της Μπενφίκα, Μπράνιμιρ Καλάιτσα, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, αλλά και τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, Στυλιανός Γρηγοριάδης. Ο Καλάιτσα έχει καταγωγή από την Κροατία, είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Η ανακοίνωση του Στυλιανού Γρηγοριάδη:

«Επειδή σε λίγο θα βγει στη Πορτογαλία το όνομα και θα το αναπαράγουν όλα τα ελληνικά μέσα θα ήθελα να ενημερώσω ότι προτείναμε στην ΑΕΚ τον Branimir Kalaica μετα από εντολή που μας έδωσε η Μπενφίκα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό και το ΑΠΟΕΛ. Οι εξελίξεις θα ανακοινωθούν από εμάς αν και εφόσον υπάρξουν.

Σενάρια, μυθεύματα και λοιποί χειρισμοί δεν υπάγονται στην τακτική και τον επαγγελματισμό μας. Ο Branimir είναι ίσως ο καλύτερος και πιο εξελίξιμος στόπερ της ηλικίας του με άριστη τεχνική κατάρτιση, ύψος 1.95 και εξαιρετικά γρήγορος για τη σωματοδομή του. Μόνο η Invictus και οι Nilson & Partners co. Έχουν δικαίωμα να μιλήσουν στην Ελλάδα για τον άνωθεν αθλητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags