Facebook Pixel Λίβερπουλ: Για το… φονικό τάκλιν του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.
| 2020-05-17 00:47:00

Αποκάλυψη-φωτιά για Ράμος – "Ήξερε πως θα τραυμάτιζε τον Σαλάχ με το μαρκάρισμα"

Sportdog Team
Αποκάλυψη-φωτιά για Ράμος – "Ήξερε πως θα τραυμάτιζε τον Σαλάχ με το μαρκάρισμα"

Λίβερπουλ: Για το… φονικό τάκλιν του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε κατηγορηθεί για το χτύπημα αυτό και έφερε αρκετές διαμάχες για το εάν ήταν σκόπιμο ή όχι.

«Είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους στην "AS" για να συνεχίσει. «Λένε ότι είναι παρορμητικός, δεν είναι καθόλου τακτικός, ότι παραχωρούνται 8-10 γκολ κάθε σεζόν μέσω των λαθών του. Αλλοι λένε ότι θα μπορούσε να παίξει και επιθετικός. Εγώ δεν μπορώ.

Ωστόσο, έχει δύο χαρακτηριστικά που σχεδόν κανένας άλλος δεν έχει. Ξέρει πώς να είναι ηγέτης σε μεγάλα παιχνίδια, με παρεμβάσεις που ξεπερνούν οποιαδήποτε λογική, που προκαλούν ακόμη και τραυματισμούς με σχεδόν διαβιβαστική εξυπνάδα.

Στη φάση με τον Σαλάχ, στον τελικό του Champions League του 2018, είπε ότι δεν το έκανε σκόπιμα, αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν πέφτεις έτσι πάνω σε έναν αντίπαλο 9 στις 10 φορές μπορείς να σπάσεις το χέρι του αντιπάλου.

Η δύναμη που μεταδίδει ο Ράμος μόνο με την παρουσία του είναι απίστευτη. Χωρίς αυτός, ορισμένοι πρωταθλητές όπως οι Βαράν, Καρβαχάλ και Μαρσελο μοιάζουν με μαθητές. Η Ρεάλ γίνεται μια ανυπεράσπιστη ομάδα όταν δεν αγωνίζεται»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags