Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν είναι δυνατόν! Ο θρυλικός Μανόλο πουλά το τύμπανό του λόγω οικονομικών προβλημάτων
| 2020-05-16 20:45:00

Αν είναι δυνατόν! Ο θρυλικός Μανόλο πουλά το τύμπανό του λόγω οικονομικών προβλημάτων

Sportdog Team
Αν είναι δυνατόν! Ο θρυλικός Μανόλο πουλά το τύμπανό του λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ένας από τους πιο διάσημους (αν όχι ο διασημότερος) οπαδούς στον Κόσμο, ο θρυλικός Ισπανός, "Μανόλο Ελ Ντελ Μπόμμπο" δήλωσε ότι πουλάει το τύμπανό του!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Έχει ταξιδέψει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και του Κόσμου όπου έχει αγωνιστεί η Εθνική Ισπανίας και η Βαλένθια. Μάλιστα είναι ο μοναδικός φίλαθλος που έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει στο ίδιο αεροπλάνο με την Εθνική της πατρίδας του, με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Απέκτησε δόξα και συγκλονιστικές εμπειρίες, όμως πλήρωσε το τίμημα καθώς τον εγκατέλειψε η οικογένειά του.

Ο κατά κόσμον Μανουέλ Κάθερες Αρτεσέρο, μιλώντας στο CV Radio δήλωσε:

"Πρόκειται να πουλήσω το τύμπανό μου για να φάω. Πάντα έλεγα ότι δεν θα το δώσω, ακόμη και όταν μου προσέφεραν πολλά χρήματα. Τώρα όμως, δεν ξέρω. Είμαι σε πολύ κακή οικονομική φάση".

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει φέρει τον Μανόλο στα όριά του, αφού καλείται να πληρώσει το ενοίκιο καφετέριας που διατηρεί, η οποία ωστόσο παραμένει κλειστή λόγω των δεδομένων που επικρατούν με τον ιό. Ο Ισπανός έχει δώσει το παρόν σε 10 Μουντιάλ και 7 Euro!

Στο παρελθόν ο Μανόλο είχε δηλώσει:

"Όλα άρχισαν πριν από 40 χρόνια στην Ουέσκα όπου έχει παράδοση στα τύμπανα. Μία μέρα αγόρασα ένα και άρχισα να παίζω. Ξεκίνησα να υποστηρίζω τοπικούς συλλόγους στην Ουέσκα. Το πρώτο μου ταξίδι ήταν στην Κύπρο το 1979, όμως από το 1982 όταν έδωσα το παρών στο Μουντιάλ της Ισπανίας δεν εγκατέλειψα ποτέ την Εθνική ομάδα. Έκανα οτοστόπ για να βρεθώ στο γήπεδο. Κάλυψα απόσταση 16.000 χιλιομέτρων το 1982. Δεν είχα χρήματα και ο κόσμος με απέρριπτε. Ποτέ όμως δεν τα παράτησα και έτσι αγαπήθηκα. Μία μέρα όμως η οικογένεια μου με εγκατέλειψε. Γιατί; Επειδή δεν τους έβλεπα πολύ και βρισκόμουν συνεχώς με την Ισπανία. Θυμάμαι πριν από 25 χρόνια ότι υπήρχαν φορές που ήμουν μαζί με άλλα 20 άτομα στο γήπεδο, ή ακόμη και μόνος μου. Χτυπούσα το τύμπανό μου δίχως να υπάρχει κόσμος, με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές. Μερικές φορές ο κόσμος με βλέπει καχύποπτα θεωρώντας πως είμαι εκμεταλλευτής ή ότι κερδίζω χρήματα. Δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν επίσης κάποια πράγματα που είναι ιερά. Θα μπορούσα να διαφημίζω εταιρίες στο τύμπανό μου, με υψηλό κοστολόγιο αλλά δεν θα το έκανα. Το τύμπανο δεν θα κηλιδωθεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags