Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έζησαν οι παίκτες την επανεκκίνηση της Bundesliga – Τι δήλωσε ο Μίλερ
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-19 00:49:00

Έτσι έζησαν οι παίκτες την επανεκκίνηση της Bundesliga – Τι δήλωσε ο Μίλερ

Sportdog Team
Έτσι έζησαν οι παίκτες την επανεκκίνηση της Bundesliga – Τι δήλωσε ο Μίλερ

Ο Τόμας Μίλες για το πώς βίωσε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν πλέον στα παιχνίδια.

Ο Γερμανός άσος μετά τη νίκη της Μπάγερν επί της Ουνιόν Βερολίνου αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στα νέα δεδομένα.

«Φτάσαμε με σκοπό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά, όταν παίξαμε με πάρα πολλές μεγάλες μπάλες. Μετά πήγαμε καλύτερα. Με το 1-0 αποκτήσαμε περισσότερη ασφάλεια. Υπήρχε ένα αίσθημα σαν να ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Τώρα έχουμε τέσσερις βαθμούς πλεονέκτημα και προχωρούμε βήμα προς βήμα προς τον μεγάλο στόχο μας.

Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το ματς λόγω του ότι είχαμε να παίξουμε αρκετό καιρό. Βέβαια όλοι το χειριστήκαμε επαγγελματικά. Οταν ξεκίνησε η μπάλα να κυλάει ήμασταν αφοσιωμένοι στο ματς και πουθενά αλλού. Δεν πρέπει να μας επηρεάσουν οι άδειες κερκίδες.

Φυσικά πρέπει να διατηρούμε και αποστάσεις. Αν έχουμε μία σύντομη επαφή, είναι εντάξει. Γίνονται πολλές προσπάθειες για να μην μολυνθούμε. Είμαστε συνεπείς με τους κανόνες και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κανονικά το ποδόσφαιρο τις επόμενες ημέρες.

Στη Γερμανία, ανοίγουν καταστήματα σιγά-σιγά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με πειθαρχία», δήλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags