Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτο όνομα από Ελλάδα - Τον διώχνει μικρή ομάδα
| 2020-05-18 15:45:00

Απίστευτο όνομα από Ελλάδα για ΠΑΟ - Τον διώχνει μικρή ομάδα - Θα κάνει τέτοια... τρέλα ο Ρόκα;

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο όνομα από Ελλάδα για ΠΑΟ - Τον διώχνει μικρή ομάδα - Θα κάνει τέτοια... τρέλα ο Ρόκα;

Αφού… εξαντλήθηκε (;) η ονοματολογία από το εξωτερικό – πάντα προς στιγμή φυσικά – μετά τη δημοσιοποίηση της εντονότατης ενόχλησης του Τσάβι Ρόκα για την καθημερινή ατελείωτη παρέλαση διάφορων ονομάτων ως υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού (ούτε λίγο ούτε πολύ ο Καταλανός άφησε να εννοηθεί μέσω των διαρροών που έκανε προς τον Τύπο πως όλες αυτές οι προτάσεις είναι – κατά το κοινώς λεγόμενο – μανατζεριές) επιστρέψαμε στα… εγχώρια ως προς την μεταγραφολογία των «πρασίνων».

Νέα σενάρια λοιπόν «φούντωσαν» σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον για τον Μαρκ Φερνάντεθ, τον εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν πρόκειται να ανανεώσει με τους Αρκάδες και λόγω της παλαιότερης συνεργασίας του με τον Ρόκα στη Σαμπαντέλ (ομάδα Σεγούντα Ντιβιζιόν) θεωρείται και εκτιμάται πως βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» για μια εκ νέου συνεργασία.

Θέμα που δεν είναι τωρινό, πρωτοεμφανίστηκε πολύ προ της πανδημίας και από τότε ο sportdog είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Τότε λοιπόν, ο Φερνάντεθ δεν βρίσκονταν ούτε στο… top-10 των επιλογών του Ρόκα. Διαφορετικό μπάτζετ, διαφορετική στόχευση, διαφορετικές προτεραιότητες καθόριζαν το μεταγραφικό χαρτοφυλάκιο του τεχνικού διευθυντή των «πράσινων», με τον 30χρονο Ισπανό εξτρέμ να μην είναι στα πλάνα του ούτε – ουσιαστικά – ως εναλλακτική επιλογή.

Εκτοτε φυσικά άλλαξε τα πάντα η πανδημία και το κυριότερο, την στόχευση και το μπάτζετ των «πράσινων». Οι κορυφαίοι στόχοι του Ρόκα είναι πλέον απρόσιτοι, όνειρα θερινής νυκτός, ενώ και ποσοτικά ακόμη από εκεί που θα μπορούσε να γίνει συζήτηση για ενδεχόμενη προσθήκη δύο εξτρέμ, πλέον το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για έναν και καλό (και αν υπάρξει περιθώριο για κάτι ακόμη, θα εξεταστεί στην πορεία του καλοκαιριού).

Μοιραία λοιπόν, ο Φερνάντεθ θέσεις κέρδισε στην αξιολόγηση του Ρόκα. Αποκλειστικά και μόνο όμως λόγω οικονομικών δεδομένων, αφού είναι μια τελείως εφικτή περίπτωση. Ως εκεί όμως, αφού ο Ρόκα δεν θεωρεί πως ο συμπατριώτης του είναι η 100% εγγυημένη επιλογή που θα τον κάνει να… κοιμάται ήσυχος για τη θέση του εξτρέμ. Ισα ίσα για την ακρίβεια.

Και απολύτως λογικά κατά μία έννοια. Παίκτης δηλαδή που ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίζεται να μην «καίγεται» να τον ανανεώσει, πρακτικά ή έστω και επικοινωνιακά, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως κύριος στόχος για μια θέση βασικού εξτρέμ στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mολότοφ" στο Λιμάνι! Ποιος Καλάθης; Γκαρντ που κεντάει "ψήνει" ο Ολυμπιακός - Ντιλέινι για ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags