Facebook Pixel Superleague - Ξάνθη: "Άκυρο" σε Ξάνθη από την πλειοψηφία των ομάδων - Πήραν αποστάσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
| 2020-05-18 16:35:00

"Άκυρο" σε Ξάνθη από την πλειοψηφία των ομάδων - Πήραν αποστάσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Sportdog Team
"Άκυρο" σε Ξάνθη από την πλειοψηφία των ομάδων - Πήραν αποστάσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Superleague - Ξάνθη: Σε εξέλιξη βρίσκεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, όπου τέθηκε πρόταση για σέντρα στα πλέι οφ και πλέι άουτ, το διήμερο 6-7 Ιουνίου, ωστόσο... έπεσαν κι άλλα θέματα στο τραπέζι.

Ένα εξ αυτών ήταν και η πρόταση από την ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για την επιστροφή των 5 βαθμών λόγω της απόφασης του διοικητικού εφετείου, ωστόσο οι περισσότερες ΠΑΕ ψήφισαν εναντίον της.

ατά της ακριτικής ΠΑΕ ψήφισαν οι ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας, Ατρόμητος, Βόλος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, υπέρ μόνο η Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ψήφισαν παρών, και λευκό οι Παναιτωλικός και ΕΠΟ.

Η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 1 για τις θέσεις 7-14 είναι μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στην τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος και η το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σημαίνει ότι η Ξάνθη θα ξεκινήσει τα πλέι άουτ με 18 βαθμούς και όχι 23.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags