Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μυστική συνάντηση Αλαφούζου με "καυτό" όνομα - Από ώρα σε ώρα η βόμβα!
| 2020-05-19 12:00:00

Έτσι αλλάζει ο ΠΑΟ! Μυστική συνάντηση Αλαφούζου με "καυτό" όνομα - Από ώρα σε ώρα η βόμβα!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι αλλάζει ο ΠΑΟ! Μυστική συνάντηση Αλαφούζου με "καυτό" όνομα - Από ώρα σε ώρα η βόμβα!

Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες μέρες του φαίνεται πως μετράει το σίριαλ Βαγιαννίδη. Τα τελευταία επεισόδια προτού διαπιστωθεί το επαγγελματικό μέλλον του 18χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού. Το μπάσιμο της Ιντερ δυναμικότατο και υπαρκτό και παρότι ορισμένες λεπτομέρειες και ντεσουδάκια γύρω από αυτό ήταν (κλασικά) φουσκωμένες, εν τούτοις η βάση του ισχύει: οι «νερατζούρι» θέλουν τον «Βάγια», έχουν καταθέσει μια εξαιρετική προσφορά και αυτήν την στιγμή φαντάζουν φαβορί για την υπογραφή του.

Άλλες ομάδες από το εξωτερικό δεν φαίνονται στο προσκήνιο ή έστω δεν φαίνεται να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο τόσο στην αξιολόγηση της οικογένειας όσο και σε φάση διαπραγματεύσεων, με την Ιντερ. Ετσι κι αλλιώς, η πανδημία… ξέμαθε και την οικογένεια Βαγιαννίδη, αφού επικράτησε ανησυχητική (όπως εκτιμήθηκε) νηνεμία ενδιαφέροντος κατά τη διάρκειά της.

Η μόνη λοιπόν ουσιαστική εναλλακτική είναι ο Παναθηναϊκός. Η πρόταση του Φεβρουαρίου που κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη μητέρα του «Βάγια» (λέγεται πως) έχει αποσυρθεί, τον ιδιοκτήτη όμως των «πράσινων» να επικοινωνεί εκ νέου με την κύρια Βαγιαννίδη χτες και να ορίζουν ένα νέο ραντεβού προκειμένου ο «Αλαφού»  να πει την τελευταία λέξη και να επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συνάντηση που επιθυμούσε και η οικογένεια Βαγιαννίδη, αφού δεν έχει κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη των «πράσινων» και ανεξαρτήτως απόφασης, θα ήθελε να είναι ο πρώτος που θα ενημερωθεί γι’ αυτήν. Πόσο μάλλον αν είναι θετική, γιατί κανείς στην οικογένεια δεν κρύβει πως δεν θα έβλεπε με καθόλου κακό μάτι μια ρελάνς εκ μέρους του Αλαφούζου, που ουσιαστικά θα οδηγούσε τον διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες μπακ-χαφ σε παραμονή.

Το ραντεβού εκτιμήθηκε πως θα γίνει ως το τέλος της εβδομάδας. Αλλοι υποστήριξαν για Πέμπτη, άλλοι για Παρασκευή, με τη συγκεκριμένη μέρα να εμφανίζεται ως πιθανότητα λόγω και της τότε διαθεσιμότητας του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα την Πέμπτη. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής όμως δεν προβλέπεται να είναι στο ραντεβού, αφού πρόκειται για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση της οικογένειας Βαγιαννίδη με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Και οι πληροφορίες του «σκύλου» είναι πως δεν αποκλείεται – ίσα ίσα που μαθαίνουμε πως είναι και το πιθανότερο – σκόπιμα να διέρρευσε πως το ραντεβού θα γίνει Πέμπτη – Παρασκευή, προκειμένου αυτό να πραγματοποιηθεί τελικά, κάποια στιγμή, σήμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων από Γιαννακόπουλο! Αυτόν τον προπονητή θέλει στον ΠΑΟ - Θα μείνεις άφωνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags