Facebook Pixel Ενδεχόμενο-σοκ για την Premier League - Έτσι θα διεξάγονται τα ματς για έναν χρόνο;
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-19 14:30:00

Ενδεχόμενο-σοκ για την Premier League - Έτσι θα διεξάγονται τα ματς για έναν χρόνο;

Sportdog Team
Ενδεχόμενο-σοκ για την Premier League - Έτσι θα διεξάγονται τα ματς για έναν χρόνο;

Το ιατρικό συμβούλιο της Premier League άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη και για χρονικό διάστημα ενός έτους από την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Οι σύλλογοι της λίγκας συνεχίζουν τις προπονήσεις εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο ασφαλείας, με τους παίκτες να γυμνάζονται πλέον σε μικρές ομάδες. Ωστόσο, η ημερομηνία για την επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος δεν έχει καθοριστεί και η αβεβαιότητα παραμένει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο "Guardian", από το ιατρικό συβούλιο της Premier League εκτιμάται ότι, ακόμη και αν το πρωτάθλημα ξαναρχίσει, δεν θα επιτραπεί στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα στάδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με αρκετούς ειδικούς, η κατάσταση της υγείας δεν θα αλλάξει τους επόμενους 6 ή 12 μήνες. Και πως ο κόσμος πρέπει να το κατανοήσει.

Ο γενικός διευθυντής της Premier, Ρίτσαρντ Μάστερς, που ζήτησε να επιβεβαιώσει την απουσία φιλάθλων από τις κερκίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε λακωνικά: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags