Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξαφνικές "οβίδες"! Αγοράζει δύο ο Τίγρης - "Αφήνει" Βράνιες
| 2020-05-19 17:05:00

Ξαφνικές "οβίδες"! Αγοράζει δύο ο Τίγρης - "Αφήνει" Βράνιες - Έκπληξη Χουλτ - Ανατροπή με "Κλώνα";

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξαφνικές "οβίδες"! Αγοράζει δύο ο Τίγρης - "Αφήνει" Βράνιες - Έκπληξη Χουλτ - Ανατροπή με "Κλώνα";

ΑΕΚ: Μόλις χτες σημειώναμε με αφορμή τις δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα, πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Το παραδέχτηκε άλλωστε ο ίδιος ο Ιταλός, λέγοντας πως δεν έχει συζητήσει για το παραμικρό με τους υπόλοιπους υπευθύνους του σχεδιασμού της Ενωσης. Και έτσι κι αλλιώς, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε βάλει – κατά τη διάρκεια της καραντίνας – «πάγο» σε οτιδήποτε αφορούσε το πλανάρισμα του Δικεφάλου για την επόμενη σεζόν, από μεταγραφές και προσθήκες, ως ανανεώσεις και αποχωρήσεις.

Η επισημοποίηση όμως της επιστροφής στην δράση, με την επανέναρξη της Super League το πρώτο Σ/Κ του Ιουνίου και η πρώτη ένδειξη για το που και πως θα καταλήξει τελικά η σεζόν, έδωσε την ευκαιρία άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, σε αναπροσαρμογή. Όπως διέρρευσε από την ΑΕΚ χτες το βράδυ, Μελισσανίδης και Ιλια Ιβιτς συναντήθηκαν με σκοπό να μπει το πρώτο, αρχικό πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού. Το βασικότερο για την ακρίβεια ήταν αυτό ακριβώς: πως μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή το πλάνο της ομάδας, τουλάχιστον ως προς τους εναρκτήριους άξονες του.

Και που συνίστανται αυτοί σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog; Στην έναρξη των διαπραγματεύσεων με Αχματ Γκρόζνι (κυρίως) και Λας Πάλμας (δευτερευόντως) για την προσπάθεια να επιτευχθούν καλύτεροι όροι στις option αγοράς των Σιμάνσκι και Αραούχο αντίστοιχα. Για τον τρίτο δανεικό, τον Ογκνιεν Βράνιες, ο Δικέφαλος δεν έχει να κάνει τίποτα. Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, όταν και εφόσον ο Βόσνιος καταφέρει να φτάσει σε μια λύση συμβολαίου με την Αντερλεχτ, τότε θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες στην Ενωση.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρει ο Τσιγκρίνσκι προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιο του, ενώ κουβέντα θα γίνει και με τον Χουλτ (σε συγκεκριμένο όμως πλαίσιο) και μια τελευταία, ύστατη, με τον Κλωναρίδη, ο οποίος είναι με το… στιλό στο χέρι για να βάλει την υπογραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Ως προς το μέτωπο των πωλήσεων, καμία ουσιαστική εξέλιξη. Γνωστό εδώ και καιρό πως η πανδημία έχει φέρει την Ένωση στο να παραδέχεται πως συζητάει οποιαδήποτε πρόταση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, αφενός όμως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν προσφορές, αφετέρου οι απαιτήσεις φέρονται να παραμένουν υψηλές για τους «βιτρινάτους» ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», κάτι που επί του παρόντος δεν ευνοεί την… προσέλκυση αγοραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη πρόταση σε κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Θα πληρώνεται με το ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags