Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Αυτός θα είναι ο αντι-Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό!
| 2020-05-19 22:32:00

Παίρνει το αίμα του πίσω ο Αλαφούζος - Αυτός θα είναι ο αντι-Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
Παίρνει το αίμα του πίσω ο Αλαφούζος - Αυτός θα είναι ο αντι-Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Το "σίριαλ" του Γιώργου Βαγιαννίδη έληξε μετά από μήνες συζητήσεων και ανατροπών, έχοντας μάλιστα "πικρό" φινάλε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χάνει τον ταλαντούχο μπακ.

Εκτός του ότι ο "Βάγια" αποχωρεί για το εξωτερικό δίχως οικονομικό αντίτιμο, το Τριφύλλι έχει και αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ουσιαστικά μένει χωρίς δεξί μπακ για τη νέα σεζόν. Ο Κώστας Αποστολάκης έφυγε για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Ματίας Γιόχανσον δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Για την υπόθεση του Σουηδού, ωστόσο, υπάρχει ένας αστερίσκος που δεν αποκλείει την ανατροπή και την τελική παραμονή του παίκτη στην ομάδα, έστω κι αν αυτό το ενδεχόμενο δεν φαντάζει και το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή.

Τα "φώτα" το προηγούμενο διάστημα έπεσαν στον Βαγιαννίδη, με την υπόθεση του Γιόχανσον να περνάει σε δεύτερη μοίρα και τον παίκτη να παρουσιάζεται ως "τελειωμένος", κάτι που όμως δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σουηδός μπακ δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στον Παναθηναϊκό και περιμένει να μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές με το Τριφύλλι και να παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο 28χρονος όλο αυτό το διάστημα δεν αφήνει να διαρρεύσει σχεδόν τίποτα για την υπόθεσή του, δείγμα του ότι εξετάζει όλες τις προοπτικές πολύ προσεκτικά και δεν κλείνει πόρτες.

Μπορεί να γίνει η ρελάνς από τον Γιάννη Αλαφούζο και να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τον Γιόχανσον; Δεν είναι εύκολο, αλλά σαφέστατα δεν μπορεί και να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που οι Πράσινοι θα βρεθούν να ψάχνουν δύο δεξιά μπακ σε αντίθετη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων από Γιαννακόπουλο! Αυτόν τον προπονητή θέλει στον ΠΑΟ - Θα μείνεις άφωνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags