Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-φωτιά για Πογκμπά – Τέλος από την Γιουνάιτεντ; Όλα τα δεδομένα
| 2020-05-21 06:16:00

Δήλωση-φωτιά για Πογκμπά – Τέλος από την Γιουνάιτεντ; Όλα τα δεδομένα

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά για Πογκμπά – Τέλος από την Γιουνάιτεντ; Όλα τα δεδομένα

Το «σίριαλ» με την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά αναμένεται να κυριαρχήσει και στο εφετινό καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».

Ο 27χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής αποτελεί ουσιαστικά «ξένο σώμα» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος άσος, ο οποίος έπαιξε σε μόλις επτά αγώνες στην Premier League, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, έχει εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο την επιθυμία να φύγει από τους «κόκκινους διάβολους», όμως οι οικονομικές επιπτώσεις που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού καθιστούν αβέβαιο το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο διάσημος μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στην «Marca»: «Ο Πολ περνά μια δύσκολη περίοδο, αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι, γιατί στην Αγγλία είναι πολύ ευαίσθητοι. Ο Πογκμπά επικεντρώνεται, έτσι ώστε να κάνει ένα καλό τέλος της σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλει να επανέλθει στην ομάδα και να τελειώσει καλά την χρονιά, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να εξασφαλίσει μία θέση στο νέο Champions League. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στην μεταγραφική περίοδο. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι σήμερα. Τώρα προέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Πέρυσι, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε. Δεν έχει σημασία η περυσινή χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags