Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γελάνε και στην UEFA με τον Δικέφαλο - Δεν παίζει αυτό το σενάριο - Πόσα θα δώσει ο Ιβάν;
| 2020-05-20 14:28:00

Μπούχα-χα-χα! Γελάνε και στην UEFA με ΠΑΟΚ - Δεν παίζει αυτό το σενάριο - Πόσα θα δώσει ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μπούχα-χα-χα! Γελάνε και στην UEFA με ΠΑΟΚ - Δεν παίζει αυτό το σενάριο - Πόσα θα δώσει ο Ιβάν;

Επιβεβλημένο το ενδελεχές scouting και οι «ψαγμένες» επιλογές στον ΠΑΟΚ. Μπορεί η UEFA να αναίρεσε λόγω πανδημίας το πλαίσιο του FFP γι’ αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας την ευκαιρία στον «δικέφαλο» να πάρει μια οικονομική ανάσα από το ασφυκτικό πλαίσιο που υπήρχε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να επιστρέψει στα… προηγούμενα, ειδικά εφόσον η αυστηρότατη επιτήρηση θα ισχύει κανονικότατα την επόμενη χρονιά και τότε ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει μια και καλή γλυτώσει από τη… λαιμητόμο, θα πρέπει να δείξει σαφή οικονομική βελτίωση.

Συνεπώς, μπάτζετ για αγορές ποδοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει. Η, για να είμαστε ακριβέστεροι, δεν υπάρχει όσο και όπως υπήρχε τις προηγούμενες σεζόν. Στην αγορά των ελεύθερων και σε δανεικούς θα στραφεί κυρίως ο ΠΑΟΚ και αν χρειαστεί να κάνει μια αγορά (γιατί τόσες προβλέπονται) αυτή θα αφορά έναν κεντρικό μέσο, θέση που αποτελεί και τη βασική προτεραιότητα του Αμπέλ Φερέιρα, χωρίς όμως δαπάνη… εκατομμυρίων.

Το όνομα του Πάβελ Μπούχα είναι αυτό που έχει έρθει σήμερα στο προσκήνιο ως βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για το κέντρο του. 22χρονος Τσέχος, ανήκει στην πρωταθλήτρια Τσεχίας Βίκτορια Πλζεν, στην οποία και μετακόμισε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, κάνοντας με το… καλημέρα αισθητή την παρουσία του. Οντως «ψαγμένη» επιλογή, ταιριαστό το αγωνιστικό και ηλικιακό προφίλ με την αναζήτηση του ΠΑΟΚ, όμως ο κορυφαίος παίκτης του τσέχικου πρωταθλήματος για τον Μάρτιο, δεν… αγγίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Αφενός γιατί η Βικτόρια δεν τον παραχωρεί (έχει άλλωστε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022), αφετέρου γιατί για να το κάνει θα πρέπει να δοθούν πολλά χρήματα. Για την ακρίβεια τόσα που σαφέστατα υπερβαίνουν το μπάτζετ του ΠΑΟΚ, ενώ, επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί ο «σκύλος» προτεραιότητα του παίκτη δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συμπερασματικά για να το κλείσουμε. Ο παίκτης ήταν και είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι μια περίπτωση που ξεφεύγει οικονομικά για τον «δικέφαλο», ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς και τον ανταγωνισμό που ήδη υπάρχει για τον 22χρονο Μπούχα από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες σε σαφώς πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικότερα του ελληνικού πρωταθλήματος.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τοχούρογλου - Παίζει ακόμα μπάλα - Βγήκε γκολκίπερ της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags