Facebook Pixel Super League: Μπάγεβιτς, Μαντζουράκης και Γκέραρντ έγραψαν ιστορία! Στο κάδρο και ο Παράσχος
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-20 16:35:00

Μπάγεβιτς, Μαντζουράκης και Γκέραρντ έγραψαν ιστορία! Στο κάδρο και ο Παράσχος

Sportdog Team
Μπάγεβιτς, Μαντζουράκης και Γκέραρντ έγραψαν ιστορία! Στο κάδρο και ο Παράσχος

Από την πλούσια θεματογραφία του λευκώματος «60 χρόνια Α’ Εθνική», σήμερα παρουσιάζονται οι προπονητές και τα ρεκόρ τους.

Οι προπονητές και τα ρεκόρ τους

Η αναφορά στους προπονητές που κατέκτησαν πρωταθλήματα έγινε σε άλλο σημείωμα, ωστόσο πέρα από τους τίτλους, αξίζει αν αναφερθούμε στους προπονητές με τη μεγαλύτερη παρουσία στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φυσικά είναι ο πρώτος σε συμμετοχές με 647, ενώ πέντε ακόμα έχουν ξεπεράσει τους 500 αγώνες σε πάγκους. Στο λεύκωμα υπάρχουν λίστες με τους πέντε προπονητές που έχουν τις περισσότερες νίκες, ισοπαλίες και ήττες, τους προπονητές με τις περισσότερες σεζόν και αυτούς που δούλεψαν στις περισσότερες ομάδες.

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει δουλέψει σε 23 διαφορετικές σεζόν. Αξίζει να πούμε ότι ο Γιώργος Παράσχος έχει διατελέσει προπονητής σε 22 σεζόν, ενώ έχει και 12 ως παίκτης, δηλαδή έχει παρουσία σε 34 από τις 60 χρονιές της Α’ Εθνικής/Super League.

Φυσικά τα 15 διαδοχικά χρόνια που κάθισε ο Έγκεν Γκέραρντ στον πάγκο του ΟΦΗ, αποτελεί ρεκόρ στην 60χρονη ιστορία των πρωταθλημάτων.

Το συλλεκτικό, αριθμημένο λεύκωμα διατίθεται μόνο από την Super League και για παραγγελίες ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε στο e-mail [email protected].

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags