Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν "χτύπησε" από Ελλάδα ο Ρόκα
| 2020-05-20 17:00:00

Αυτόν "χτύπησε" από Ελλάδα ο Ρόκα - Μεταγραφή-έκπληξη, 30 ετών - Έρχεται για βασικός!

του Νίκου Στεργίου
Αυτόν "χτύπησε" από Ελλάδα ο Ρόκα - Μεταγραφή-έκπληξη, 30 ετών - Έρχεται για βασικός!

Παναθηναϊκός: Και ξαφνικά, προέκυψε από την Σλοβενία θέμα τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό. Δημοσιεύματα στη χώρα έφεραν τους «πράσινους» μεταξύ μιας ομάδας συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Μάτιτς Κότνικ, τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ιστορικό και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα γίνεται λόγος για κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης εκ μέρους των «πρασίνων» στον 30χρονο Σλοβένο. Ο sportdog ψάχτηκε και έχει «φρέσκο» ρεπορτάζ για το τι τρέχει για τον Κότνικ. Ο Τσάβι Ρόκα, ισχύει, είχε βγει στην αγορά για αναζήτηση ενός τερματοφύλακα αφού θεωρεί πως ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στον Διούδη, τον αδιαμφισβήτητα δηλαδή βασικό του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ αυτών που είχε τσεκάρει και ψαχτεί προκειμένου να ρωτήσει και να μάθει δεδομένα και τι ισχύει ήταν όντως ο Κότνικ. Ως εκεί όμως. Τα δεδομένα μετά την πανδημία έχουν αλλάξει στον Παναθηναϊκό και προσθήκη ενός τερματοφύλακα ισάξιου του Διούδη, δεν είναι προτεραιότητα. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που έτσι, με προσθήκη π.χ. ενός τερματοφύλακα σαν τον Κότνικ υποδαυλίζεται το πλάνο και το αφήγημα ελληνοποίησης, αφού πίσω από τον Διούδη, την τριπλέτα των τερματοφύλακων του Παναθηναϊκού αυτήν την στιγμή τη συμπληρώνουν οι (προερχόμενοι από την ακαδημία των «πράσινων»), Κότσαρης και Ξενόπουλος, ενώ «έρχεται» και ο πολύ ταλαντούχος Χριστογεώργος.

Από την άλλη, από την πλευρά δηλαδή του ίδιου του Κότνικ, ο Σλοβένος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα ήθελε να το κάνει, σε αυτήν την φάση της καριέρας του, για να έχει ρόλο αναπληρωματικό ή συμπληρωματικό. Θέλει να είναι βασικός ο Κότνικ και κάτι τέτοιο με την παρουσία του Διούδη στο «τριφύλλι» κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι. Εξάλλου η αναφορά στα δημοσιεύματα στην πατρίδα του με τις πολλές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 30χρονο γκολκίπερ δείχνουν πως αυτό που θέλει θα έχει τη δυνατότητα και την ευχέρεια να το βρει.

Εκτός συγκλονιστικού όμως απροόπτου και θεαματικής (εκατέρωθεν) ανατροπής, δεν θα το βρει στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες βόμβες Γεωργίου: Συμφωνία Αλαφούζου-Ιβάν - Αυτή η ομάδα θα πέσει – Σπόντα για... νέα Ξάνθη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags