Facebook Pixel Παναθηναϊκός:
| 2020-05-21 09:04:00

Επιστρέφει και φέρνει μεταγραφές! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ρόκα - Ξεχάστε Γιόχανσον-Ινσούα

Sportdog Team
Επιστρέφει και φέρνει μεταγραφές! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ρόκα - Ξεχάστε Γιόχανσον-Ινσούα

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Μπενίτο για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας παίζει ηχηρά στο ρεπορτάζ.

Το όνομα του Ισπανού φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης. SportDay. O Ρόκα τον έχει κεντράρει λέει η LiveSport, ενώ η Πράσινη αναφέρει ότι ο Ισπανός την ψάχνει με την περίπτωσή του. 

Ο Μπενίτο φημίζεται για την ταχύτητα, τη γενναιότητα και το πολύ καλό του δεξί πόδι, αλλά το γεγονός ότι έχει γεμάτες συμμετοχές τα οκτώ τελευταία χρόνια στην Ισπανία (πάνω από 23 συμμετοχές σε Ταραγόνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Ρέους, Σαραγόσα και πέρυσι στην Αλμπαθέτε) με σταθερά καλή απόδοση, τον καθιστά ελκυστικό για αρκετές ομάδες που ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Τον Απρίλιο του 2019 μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει έντονα στην Ισπανία ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του επί εποχής Μανόλο Χιμένεθ, ενώ το κασέ συμβολαίου του παίκτη βρίσκεται οριακά στα μέτρα του πράσινου μπάτζετ καθώς στην Αλμπαθέτε αμείβεται με 240.000 ευρώ καθαρά.

Πάντως δεν είναι τυχαίο, ότι αυτά τα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο με τη δρομολογημέη επιστροφή του τεχνικού διευθυντή στην Ελλάδα.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο πήγε φέτος στην ισπανική ομάδα και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μαζί της προκειμένου να βρει κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν, έχοντας προηγουμένως δύο γεμάτες χρονιές στη Σαραγόσα.

Η περίπτωσή του δεν θεωρείται εύκολη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα σε περίπτωση που μπορέσει να προσεγγίσει οικονομικά ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιο του παίκτη και ασφαλώς υπάρξει ενημέρωση και ταύτιση απόψεων με τον προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags