Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έγκλημα" από Ρόκα - Αυτόν φέρνει για αντι-Ινσούα - Παγκίτης και σοβαρά τραυματίας
| 2020-05-21 13:30:00

"Έγκλημα" από Ρόκα - Αυτόν φέρνει στον ΠΑΟ για αντι-Ινσούα - Παγκίτης και σοβαρά τραυματίας

του Νίκου Στεργίου
"Έγκλημα" από Ρόκα - Αυτόν φέρνει στον ΠΑΟ για αντι-Ινσούα - Παγκίτης και σοβαρά τραυματίας

Καταλυτική για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν η επιλογή του νέου αριστερού μπακ. Ειδικά αν συνυπολογιστεί η επίδραση που έχει στο παιχνίδι των «πράσινων» ο πιθανώς καλύτερος και σταθερότερος φετινός τους ποδοσφαιριστής, ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος και αποχωρεί από το ρόστερ, αφού δεν υπάρχει καμία διάθεση και κυρίως δυνατότητα σύγκλισης των δύο πλευρών προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Στην αναζήτηση διαδόχου του Αργεντινού λοιπόν, ρεπορταζιακά τουλάχιστον έχει ξεχωρίσει ο Φρανσίσκο Βαρέλα, 26χρονος Ισπανός, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην πορτογαλική Μπελενένσες. Ελπιδοφόρος στο ξεκίνημα της καριέρας του (πήρε και αρκετά παιχνίδια στα 20-21 του στην Πριμέρα με τη φανέλα της Μπέτις), έκτοτε όμως… στασιμότητα, με συνεχή πισωγυρίσματα και το τελευταίο να τον φέρνει ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι σε μια μικρομεσαία (στην καλύτερη…) ομάδα της Πορτογαλίας.

Ούτε και εκεί όμως εξελίχτηκαν καλά τα πράγματα, αφού και προ lockdown αγωνίζονταν ελάχιστα, αλλά και ένας τραυματισμός στον ώμο, τον έθεσε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Μάλιστα, ο Βαρέλα εγχειρίστηκε προκειμένου να ξεπεράσει την εξάρθρωση ωμοπλάτης που είχε υποστεί και πέρασε την καραντίνα, αναρρώνοντας στο σπίτι του στη Σεβίλλη. Δεν ταξίδεψε μάλιστα στην Πορτογαλία αμέσως μετά την άρση του εκεί lockdown και την επιστροφή στις προπονήσεις, αφού όπως προαναφέρθηκε η επιστροφή του στα γήπεδα τοποθετείται βαθιά μέσα στο καλοκαίρι.

Ενας ακόμη λόγος να επισπευστεί η λύση του συμβολαίου του με την Μπελενένσες (έχει δύο ακόμη χρόνια), κάτι που αντιμετωπίζεται ως δεδομένο από τα πορτογαλικά media και έτσι συνεπώς να αυξηθούν οι πιθανότητες του για να προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό παρότι ούτε βάσει βιογραφικού ούτε βάσει (τρέχουσας τουλάχιστον) ιατρικής και αγωνιστικής κατάστασης εντυπωσιάζει.

Σίγουρα όμως είναι μια επιλογή που το βασικό κριτήριο των κινήσεων του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν – σε περίπτωση πάντα που θα μείνει ελεύθερος – το οικονομικό δηλαδή, το ικανοποιεί και είναι εντός πλαισίου για τις δυνατότητες των «πράσινων». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Γιαννακόπουλος – Παίρνει το πιο… hot όνομα – "Χουνέρι" σε Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags