Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά για Μενσά ο Σαββίδης!
| 2020-05-21 19:18:00

Αποκαλύψεις για τον στόχο του ΠΑΟΚ - Έτσι τον παίρνει - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για τον στόχο του ΠΑΟΚ - Έτσι τον παίρνει - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Σαββίδης!

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Μπερνάρντ Μενσά "παίζει" στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και ο Τούρκος δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατασλέρ, ανέλυσε τα στοιχεία του παίκτη.

Μιλώντας στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95,5, o Ατασλέρ σκιαγράφησε τον Μενσά και τόνισε πως για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μενσά: «Είναι πολύ ποιοτικός και συναισθηματικός παίκτης, δεν έχει κρύο αίμα. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στην ομάδα, επηρεάζεται και αυτός. Δεν είναι ο παίκτης με την καλή φυσική κατάσταση, δεν είναι δυνατός αλλά έχει εξαιρετική τεχνική. Εχει καλά χτυπήματα, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Η ομάδα του είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αυτό τον επηρέασε. Αν θέλει να τον πάρει ο παίκτης θα πρέπει να πληρώσει γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022».

Για το ποσό που θα ζητούσε η Καϊσέρισπορ για να τον παραχωρήσει: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν υποβιβαστεί η Καϊσέρισπορ, αλλά τώρα κάτι λιγότερο από 4 εκατομμύρια θα τον έδινε η ομάδα του. Νομίζω πως επειδή έπαιζε και στην Κασίμπασα νωρίτερα, ξέρει το τουρκικό πρωτάθλημα και τον χρειάζεται η Καϊσέρισπορ. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο όσον αφορά ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν, κάποια στιγμή η Φενέρ ήθελε να τον αποκτήσει αλλά η πρότασή της δεν ήταν καλή για να τον δώσει».

Για το αν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε box to box: «Δεν είναι box to box παίκτης, δεν έχει τόσες δυνάμεις. Του αρέσει να σουτάρει από μακριά, σουτάρει στημένα, το λατρεύει, μπορεί η απόδοσή του να έχει αυξομειώσεις από ημίχρονο σε ημίχρονο, όταν παίζει άμυνα παίρνει και αρκετές κάρτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags