Facebook Pixel ΑΕΚ: "Άνω-κάτω" την Ένωση ο Γαλανόπουλος! Υπογράφει όπου θέλει
| 2020-05-21 21:08:00

"Άνω-κάτω" την ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος! Υπογράφει όπου θέλει - Κρατάει Σιμόες - Τρέχει για Σιμάνσκι

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Άνω-κάτω" την ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος! Υπογράφει όπου θέλει - Κρατάει Σιμόες - Τρέχει για Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Θέμα με τον Σιμόες. Περισσεύει, γι’ αυτό και η ΑΕΚ τον πουλάει, κάτι που όμως με διαρροή η Ενωση διέψευσε. Θέμα με τον Σιμάνσκι. Νέα διαπραγμάτευση για εξασφάλιση ευνοϊκότερων ορών στο buy-out με την Αχμάτ Γκρόζνι. Δεδομένη η πρόθεση, δεδομένη η συζήτηση, πιθανότατη (όποτε και εφόσον) η συμφωνία με τον ρωσικό σύλλογο, de facto, ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, αυτή με τον ίδιο τον Πολωνό μέσο, ο οποίος έχει από τότε αποδεχτεί τετραετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετική η χρησιμότητα και η χρησιμοποίηση τους από τον Μάσιμο Καρέρα, αμφότεροι απαραίτητοι. Ο λόγος, ίσως ο πλέον επιτακτικός στη διαχείριση των μέσων της ΑΕΚ, ακούει στο όνομα Κώστας Γαλανόπουλος. Τεράστιο κεφάλαιο για την Ενωση ο διεθνής μέσος, ξεκάθαρα αποτελεί πλέον τον πόλο πάνω στον οποίο «χτίζονται» τα υπόλοιπα στο κέντρο των «κιτρινόμαυρων» και όπως φάνηκε και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά και από τις πρώτες μέρες του Καρέρα στον πάγκο της, ο «Γαλανό» αποτελεί το αδιαμφισβήτητο Νο1 στην αξιολόγηση και του Ιταλού προπονητή αλλά και όλων στην Ενωση.

Το θέμα είναι πως το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Δεδομένη η προτεραιότητα για την επέκταση του ωστόσο με δεδομένο και το ενδιαφέρον που κατά καιρούς έχει προκαλέσει ο διεθνής μέσος, μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα προτιμήσει μια επέκταση αντί να διεκδικήσει τη μετακόμιση στο εξωτερικό, κάτι που όντας ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί από την Πρωτοχρονιά και μετά, προφανώς θα γίνει πιο εύκολη.

Μέχρι συνεπώς να διευθετηθεί οριστικά το θέμα του Γαλανόπουλου και να ξεκαθαρίσει το στάτους του – τη δεδομένη στιγμή δεν έχει γίνει καμία επαφή και συζήτηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή – είναι αυτονόητο πως κανείς στην Ένωση δεν θα βάλει στη βιτρίνα ή θα θέσει στο περιθώριο τον Σιμόες ενώ εννοείται πως δημιουργείται και ένας επιπρόσθετος λόγος για να επιταχυνθούν οι συζητήσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι για την οριστικοποίηση της παραμονής του Σιμάνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ στη Superleague: Επιστροφή Ηρακλή, ΔΕΝ αγοράζει ΑΦΜ από Μπέο - Αυτή η ομάδα πωλείται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags