Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα από τον ατζέντη του Βέρνμπλουμ - Τι λέει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ - "Έτοιμος να..."
| 2020-05-22 13:03:00

Νέα δεδομένα από τον ατζέντη του Βέρνμπλουμ - Τι λέει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ - "Έτοιμος να..."

Sportdog Team
Νέα δεδομένα από τον ατζέντη του Βέρνμπλουμ - Τι λέει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ - "Έτοιμος να..."

ΠΑΟΚ: Με δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, διέψευσε τα όσα αναφέρονται περί λύσης της συνεργασίας του πελάτη του με τον Δικέφαλο του Βορρά, υποστηρίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Μάλιστα τόνισε πως ο Βέρνμπλουμ έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών και πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ο Πόντους είναι υγιής και έτοιμος να δώσει μάχη και να αγωνιστεί. Δεν ξέρω τίποτα για τερματισμό της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, λογικά θα το γνώριζα.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα συγκεκριμένο. Δεν ξέρεις αν η λίγκες θα επιβιώσουν. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αλλά… πραγματικά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα σχεδιαστεί από την αρχή. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε αυτό να συμβαίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags