Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον... κόσμο του ο αρχηγός - Θα πάει στον Μαρινάκη - "Παρακάλια" Μαρτίνς - "Εκβιάζει" και φεύγει;
| 2020-05-22 13:25:00

Στον... κόσμο του ο αρχηγός - Θα πάει στον Μαρινάκη - "Παρακάλια" Μαρτίνς - "Εκβιάζει" και φεύγει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον... κόσμο του ο αρχηγός - Θα πάει στον Μαρινάκη - "Παρακάλια" Μαρτίνς - "Εκβιάζει" και φεύγει;

Το μόνο που δεν έχει γίνει στο σίριαλ αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του Ομάρ είναι αυτό που άπαντες εκτιμούν ως την τελευταία του πράξη: το ραντεβού δηλαδή του Νορβηγού με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα αυτό έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο «σκύλος» ψάχτηκε από χτες που η σχετική φημολογία… σέρνονταν στην πιάτσα και μπορεί να επιβεβαιώσει βάσει ρεπορτάζ πως η πλευρά του Νορβηγού άσου είναι ενήμερη για πρόθεση του Μαρινάκη να υπάρξει συνάντηση. Επακριβής χρονικός προσδιορισμός δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο είναι λογικό να εκτιμηθεί πως η επόμενη εβδομάδα είναι μια σοβαρή πιθανότητα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η όλη εκκρεμότητα και πριν την έναρξη των play-off.

O Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Ομάρ, έχει μιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και του έχει μεταφέρει την επιθυμία του, ο Νορβηγός όπου σταθεί και όπου βρεθεί επιμένει πως θέλει να παραμείνει, ζητώντας όμως συγκεκριμένο ποσό για να επεκτείνει το συμβόλαιο του, το οποίο είναι πάνω κάτω κοντά στα επίπεδα του τρέχοντος (1 εκατ. ευρώ), ποσό που οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να του το προσφέρουν.

Οι «σειρήνες» από Τουρκία εξακολουθούν να ηχούν στ’ αυτιά του αρχηγού της εθνικής Νορβηγίας, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως αν ήθελε να είχε… δελεαστεί θα είχε υπογράψει καιρό τώρα στη Γαλατασαράι, η οποία και του ασκεί το εντονότερο πρέσινγκ, αφού είναι πλέον προφανές πως η προσφορά των «λιονταριών» δεν μπορεί να ματσαριστεί από καμία άλλη ομάδα.

Ούτε από την Τραπζονσπόρ, η οποία τον προσέγγισε μεν, αλλά δεν έκανε ποτέ προσφορά, ήθελε απλώς να μάθει τις απαιτήσεις του σε περίπτωση που βασικός δεξιός μπακ της «θύελλας» (Ζόαο Περέιρα) πωληθεί, ούτε φυσικά και η Φενερμπαχτσέ, ο πρόεδρος της οποίας, Αλί Κοτς, ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας μείωση μπάτζετ που θα φτάσει και το 50% (από τα 80 εκατ. ευρώ που είναι τώρα, σίγουρα στα 50 και με σοβαρή πιθανότητα να φτάσει και στα 40).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκλεισε" η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Ξένος φορ στο Ρέντη - Έπαιζε σε μικρή ελληνική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags