Facebook Pixel Ευθύμης Κουλουχέρης - Άρης: Κουλουχέρης: "Αυτά τα χρήματα ζητάω από τον Άρη! Είναι κοροϊδία - Γιατί μιλάνε οι βετεράνοι;"
| 2020-05-22 16:23:00

Κουλουχέρης: "Αυτά τα χρήματα ζητάω από τον Άρη! Είναι κοροϊδία - Γιατί μιλάνε οι βετεράνοι;"

Sportdog Team
Κουλουχέρης: "Αυτά τα χρήματα ζητάω από τον Άρη! Είναι κοροϊδία - Γιατί μιλάνε οι βετεράνοι;"

Ευθύμης Κουλουχέρης - Άρης: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ο οποίος μίλησε για την δικαστική διαμάχη λόγω της οφειλής της παλιάς ΠΑΕ Άρης προς το πρόσωπό του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «Κίτρινων» έκανε λόγο για... κοροϊδία, τόνισε πως δεν γίνεται η κυβέρνηση να σβήνει τα χρέη των ομάδων κι έκανε λόγο για ευθύνη και του Θόδωρου Καρυπίδη.

Μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Κουλουχέρης δήλωσε στο Metropolis:

Για τις 224.000 ευρώ που διεκδικεί: «Η ιστορία είναι σχεδόν από το 2013. Όταν είχα φύγει από τον Άρη υπήρχαν τελεσίδικες αποφάσεις που δεν εκτελούνταν. Όταν γινόταν απαιτητό το ποσό, υπήρχε πάντα ένα νομικό τέχνασμα να μη δοθούν τα χρήματα προς εμένα. Εκτός από τους παίκτες υπάρχουν και απλοί εργαζόμενοι που έχουν χάσει τα χρήματα τους. Αυτό που ενοχλεί πιο πολύ τη δική μας πλευρά, δεν υπήρξε ποτέ μια αληθινή προσέγγιση για να βρεθεί μία ουσιαστική λύση για τον Άρη. Πάντα υπήρχε αδιαφορία και η αντίληψη ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα σβήσουν τα χρέη του Άρη. Αυτό που μας ενοχλεί η είναι η αδιαφορία πρωτίστως από την πλευρά του Άρη. Η αντιδικία είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της ΠΑΕ Άρης. Δεν έχει να κάνει με την πολιτεία. Ουαί κι αλίμονο αν η κάθε κυβέρνηση έβγαζε νόμο και να διαγράφονται τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Όλοι μας θα ήμασταν υποχείρια της κυβέρνησης. Δεν γίνεται να διαγράφονται δικαστικές αποφάσεις που έχουν τελεσιδικήσει».

Για το αν η δικαστική διαμάχη αφορά τον νέο ή τον παλιό Άρη: «Έχω μια απόφαση από το 2013 όταν η τότε ΠΑΕ Άρης αγωνιζόταν ακόμα στην Α Εθνική. Και από τη μέρα που τελεσιδίκησε η απόφαση έπαιξε άλλα δύο χρόνια στην Α Εθνική. Τώρα αν είναι ο Άρης η «Ο Άρης» εγώ θα κάνω τα πάντα από την πλευρά μου. Δηλαδή από τη μια είναι μια νέα ΠΑΕ και από την άλλη διαγράφεται η ιστορία; Με ενοχλεί και η αδιαφορία του ΠΣΑΠ που θεωρητικά υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορώ να δεχτώ να βγάζουν ανακοινώσεις οι βετεράνοι και να λένε η Πολιτεία να χαρίσει τα χρέη στον Άρη. Δεν μπορεί να είσαι βετεράνος, να είσαι στον ίδιο κλάδο με μένα και να λες να διαγράφουν τα χρέη. Και από τη στιγμή που είσαι βετεράνος της ΠΑΕ Άρης, γιατί βγάζεις ανακοίνωση για την νέα ΠΑΕ. Ποιανής ομάδας βετεράνος είσαι; Αυτά είναι αντικρουόμενα και για μένα υπάρχει κοροϊδία. Δεν θέλω να φανατίσω τον κόσμο του Άρη αλλά πρέπει να ακουστεί και η δική μου πλευρά».

Για το αν διεκδικεί δεδουλευμένα ή και άλλα χρήματα: «Μόνο τα δεδουλευμένα. Εγώ έφυγα Ιανουάριο από τον Άρη και το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι. Προφανώς ζητώ μόνο τα χρήματα μέχρι τη στιγμή που έφυγα».

Για την πλευρά Καρυπίδη: «Αυτό είναι θέμα του Καρυπίδη και του νομικού επιτελείου που είχε τότε. Όταν ο Άρης με τέτοια δυναμική θα έχει και τόσα έσοδα, λογικό είναι να βάλεις και το χέρι στην τσέπη. Είναι και θέμα της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ. Η απόφαση βγήκε το 2013 και ο Καρυπίδης πήρε τον Άρη το 2016. Όταν υπάρχει μια δικαστική απόφαση και δεν έχει εκτελεστεί, υπάρχουν πολλές ευθύνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags