Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ψέματα για Βαγιαννίδη - Αγοράζει Γιαννούλη με έκπτωση - Πώς δίνει Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό
| 2020-05-22 17:20:00

Ψέματα για Βαγιαννίδη - Αγοράζει Γιαννούλη με έκπτωση - Πώς δίνει Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψέματα για Βαγιαννίδη - Αγοράζει Γιαννούλη με έκπτωση - Πώς δίνει Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πολύ έντονη η εμπλοκή της Μονακό στην αρχική (για την επερχόμενη περίοδο) ελληνική μεταγραφική καθημερινότητα. Με τρία ζητήματα έχουν ήδη συνδεθεί οι Μονεγάσκοι, το ενδιαφέρον τους για τον Βαγιαννίδη, τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη και τις ματιές του Ολυμπιακού για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος και ανήκει στο ρόστερ τους.

Χτεσινοβραδινή είδηση από τη Γαλλία έκανε λόγο για μαζικές πωλήσεις παικτών στους Μονεγάσκους, οι οποίοι (κυριολεκτικά) βγάζουν στο «σφυρί» πάνω από 30 παίκτες τόσο του φετινού τους ρόστερ όσο και όσων είχαν παραχωρήσει δανεικούς με στόχο την εξοικονόμηση χρήματων που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν στην ανανέωση του δυναμικού τους.

Σε τι επηρεάζει τώρα τα «ελληνικά» τους μέτωπα; Πρώτον, το ένα δεν… υπήρχε καν. Η Μονακό μετά την κατάθεση της πρότασης της στον Βαγιανίδη τον Δεκέμβριο, δεν μπήκε ποτέ ξανά στη διεκδίκηση του, ούτε και έστειλε – όπως γράφτηκε – κάποια επιστολή στον Παναθηναϊκό μόλις έγινε γνωστό το μπάσιμο της Ιντερ.

Για τον Γιαννούλη, το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων είναι πολύ συγκεκριμένο. Είναι προφανές πως προτεραιότητα των Μονεγάσκων δεν είναι οι αγορές, αλλά οι πωλήσεις και πως ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ σε κανένα «σχήμα» της Μονακό για την επόμενη σεζόν δεν λογίζεται ως βασικός. Ανάλογη συνεπώς και η αρχική προσέγγιση του γαλλικού συλλόγου, η οποία δεν έγινε δεκτή με… ενθουσιασμό από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που κόντρα στα όσα γράφονται και λέγονται έχει «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, με τις πηγές του sportdog από τη Γαλλία να επιμένουν πως μόνο μια σαφής μείωση των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στο να γίνει το deal.

Και τέλος, αναφορικά με τον Ονιεκούρου. Δεδομένα δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της επόμενης περιόδου της Μονακό, δεδομένα οι Μονεγάσκοι θα ήθελαν πώληση του, αλλά εφόσον έχει βγει (ξεκάθαρα) στο «σφυρί», δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προσδοκούν πως θα βρουν έστω και το 50% των 13 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν για την αγορά του από την Εβερτον. Πολύ πιο διαλλακτικοί λοιπόν στις απαιτήσεις τους και στη συζήτηση διάφορων deals, θα γίνονται ακόμη περισσότερο όσο ο χρόνος περνάει, κάτι που και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει – ξεκάθαρα – να αξιοποιήσει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Έκλεισε" η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Ξένος φορ στο Ρέντη - Έπαιζε σε μικρή ελληνική ομάδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags