Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Γιώργος Δώνης: Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Τέλος ο Δώνης από ΠΑΟ – Το τηλέφωνο με Αλαφούζο και ο ρόλος του Ρόκα (ΦΩΤΟ)
| 2020-05-23 08:14:00

Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Τέλος ο Δώνης από ΠΑΟ – Το τηλέφωνο με Αλαφούζο, "μακριά" με Ρόκα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Τέλος ο Δώνης από ΠΑΟ – Το τηλέφωνο με Αλαφούζο, "μακριά" με Ρόκα (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός – Γιώργος Δώνης: Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα τουλάχιστον με το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας sportime.

Βάσει λοιπόν του δημοσιεύματος, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται μετά το τέλος των πλέι οφ να αποχωρήσει από το Τριφύλλι, καθώς πλέον δεν υπάρχει κοινή γραμμή με τους Γιάννη Αλαφούζο και Τσάβι Ρόκα.

«Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης κάθε μέρα που περνάει ολοένα και απομακρύνονται εν όψει της νέας χρονιάς. Η προ Covid 19 κρίση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν εξομαλύνθηκε.

Απλώς, «κύλησε» στον χρόνο. Το τηλέφωνο για να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του και να βρεθεί μία λύση δεν έγινε ποτέ από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Γιώργο Δώνη.

Ούτε με τον Τσάβι Ρόκα βρίσκεται κοινή σύμπλευση! Από την υπόθεση της μεταγραφής του Φραν Βέλεθ μέχρι τη διαχείριση της υπόθεσης του Βαγιαννίδη, club και προπονητής φέρεται να έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση και στρατηγική.

Ο χρόνος «τσουλάει», οδηγώντας νομοτελειακά σε αδιέξοδο… Και το τέλος της συνεργασίας αναμένεται να έρθει με το τέλος αυτής της τρελής (και λόγω κορονοϊού) σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα!

Πάντως, αξίζει να τονίσουμε πως και η "Πράσινη" αναφέρει ότι το μέλλον του Δώνη βρίσκεται πλέον... στον αέρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-μπόμπα από Αλαφούζο! Φέρνει στον ΠΑΟ πρώην άσο του Ολυμπιακού - Έκανε σούπερ σεζόν

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags