Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης – Ολυμπιακός: "Τεράστια" κίνηση Μαρινάκη! Απόφαση που… φτιάχνει τον Μαρτίνς, πάει για "θαύμα" ο Ολυμπιακός
| 2020-05-23 09:07:00

"Τεράστια" κίνηση Μαρινάκη! Απόφαση που… φτιάχνει τον Μαρτίνς, πάει για "θαύμα" ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Τεράστια" κίνηση Μαρινάκη! Απόφαση που… φτιάχνει τον Μαρτίνς, πάει για "θαύμα" ο Ολυμπιακός

Βαγγέλης Μαρινάκης – Ολυμπιακός: Σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε όλες τις ομάδες έχει δημιουργήσει η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η ζημιά για τους Πειραιώτες θα είναι μεγάλη, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δεδομένη απόφαση της διοίκησης ούτε για το εάν θα υπάρξει «ψαλίδι» στα υπάρχοντα συμβόλαια ούτε για το εάν θα… πέσει το μπάτζετ των καλοκαιρινών μεταγραφών.

Στο Λιμάνι περιμένουν άλλωστε να δουν πώς θα κλείσει η φετινή σεζόν, καθώς ακόμα βρίσκονται μέσα σε τρεις στόχους. Θέλουν αρχικά να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που βάσει της βαθμολογίας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ενώ θα προσπαθήσουν να φέρουν… τούμπα την κατάσταση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αφού στο πρώτο ματς στην Τούμπα έχασαν με 3-2.

Από εκεί και πέρα όμως, στον Ολυμπιακό περιμένουν με μεγάλη αγωνία τη ρεβάνς με τη Γουλβς, αφού στόχος τους είναι να πάρουν την πρόκριση και μετά το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης έχουν σοβαρές ελπίδες. Η ρεβάνς αναμένεται να γίνει στις 12 Αυγούστου σε άδειο και ίσως ουδέτερο γήπεδο σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.

Αυτό λοιπόν που αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΣ», είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρά την οικονομική ζημιά της ΠΑΕ, αποφάσισε ότι δεν θα γίνει καμία πώληση παίκτη μέχρι τη ρεβάνς με τους Άγγλους!

Στο Λιμάνι θέλουν πάρα πολύ την ευρωπαϊκή πρόκριση, τόσο για λόγους πρεστίζ όσο και οικονομικούς. Αν περάσουν στους «οκτώ» του Europa League είναι πολύ πιθανό να… σβήσουν τα όσα έχασαν λόγω της διακοπής από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags