Facebook Pixel Τσάβι Ρόκα - Παναθηναϊκός: "Τρέλα" Ρόκα! Ποιον εξτρέμ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ - Ούτε προ πανδημίας - Στον Αλαφούζο το 'πε;
| 2020-05-23 13:55:00

"Τρέλα" Ρόκα! Ποιον εξτρέμ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ - Ούτε προ πανδημίας - Στον Αλαφούζο το 'πε;

του Νίκου Στεργίου
"Τρέλα" Ρόκα! Ποιον εξτρέμ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ - Ούτε προ πανδημίας - Στον Αλαφούζο το 'πε;

Τσάβι Ρόκα - Παναθηναϊκός: Το ότι ο Αϊτόρ είναι ο Νο1 στην ευκταία λίστα των υποψηφίων εξτρέμ του Τσάβι Ρόκα, ο «σκύλος» το είχε καταγράψει από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Ισπανού άσου δημοσιοποιήθηκε. Παράλληλα όμως, είχε εξ αρχής καταγραφεί και το ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Είχαμε επισημάνει τις προσπάθειες, προ πανδημίας, του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, ο οποίος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είχαν συναντηθεί και στην Αθήνα για διάφορους παίκτες που εκπροσωπεί (στο πελατολόγιο του είναι και ο μέσος της Βιγιαρεάλ, Μορλάνες).

Ο προ πανδημίας Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός δηλαδή χωρίς τη μείωση του μπάτζετ που έπεται, θα μπορούσε να διεκδικήσει με σημαντικές αξιώσεις τον Αϊτορ. Σε οικονομικό τουλάχιστον επίπεδο, γιατί στον Ρόκα είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή πως βασική προτεραιότητα του πελάτη του ήταν να εξαργύρωνε τις καλές του χρονιές στην Ολλανδία με τη μετακόμιση σε ένα ανταγωνιστικότερο από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον από το ελληνικό.

Παρά ταύτα, εύλογα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο και εμμένοντας πως ο ερχομός στην Ελλάδα (αφού οι «πράσινοι» δεν ήταν οι μόνοι που χτύπησαν την πόρτα του Αϊτόρ από τη Super League) δεν είναι στις προτεραιότητες του 24χρονου εξτρέμ.

Πρόταση, όπως τουλάχιστον αυτή προβάλλεται σε σημερινά δημοσιεύματα, δεν έχει κατατεθεί στον Ισπανό. Και δεν θα είχε κανένα νόημα αφού ο Ρόκα γνωρίζει επακριβώς τις απαιτήσεις του Αϊτόρ, την ώρα που δεν γνωρίζει καν το δικό του διαθέσιμο μπάτζετ. Πως θα κατέθετε λοιπόν πρόταση γνωρίζοντας πως ακόμη και με την προ πανδημίας κατάσταση, χωρίς μειώσεις μπάτζετ δηλαδή, θα είχε πρόβλημα να «πείσει» τον Αϊτόρ; Θα το έκανε λοιπόν τώρα, χωρίς να μπορεί ούτε καν να προσεγγίσει τις οικονομικές του αξιώσεις;

Κλείνοντας: ο Αϊτόρ ήταν, είναι και παραμένει Νο1 στη λίστα του Ρόκα. Ο Ρόκα γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο Αϊτόρ δεν θεωρεί την Ελλάδα βασική του προτεραιότητα, πως δεν μπορεί να τον ικανοποιήσει ούτε οικονομικά, εξακολουθεί όμως να ελπίζει, να καιροφυλακτεί και να περιμένει, ποντάροντας ακριβώς στην πολύ «μαζεμένη» κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα λόγω της πανδημίας. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμεσα ξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Δημήτρης για προπονητή - Σκάει η πρόταση, λέει το "ναι"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags