Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σεντ Ετιέν
| 2020-05-23 16:30:00

Νέα σενάρια για Γιαννούλη – Χαμός στην Ευρώπη με τον Έλληνα άσο – Δημοσίευμα-φωτιά

Sportdog Team
Νέα σενάρια για Γιαννούλη – Χαμός στην Ευρώπη με τον Έλληνα άσο – Δημοσίευμα-φωτιά

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σεντ Ετιέν αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν είναι διατεθειμένοι οι Γάλλοι να προσφέρουν πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Έλληνας άσος τον τελευταίο καιρό είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και όλο και περισσότερες ομάδες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «areanapoli.it»: «Μετά τις επαφές του εκπροσώπου του με τη Νάπολι, υπάρχουν συζητήσεις και με την Σεντ Ετιέν, η οποία δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζητά τουλάχιστον οχτώ εκατ. ευρώ, αν και η ρήτρα του ανέρχεται στα δέκα. Από την πλευρά της, η Σεντ Ετιέν υπολογίζει να επενδύσει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ που είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγα χρήματα. Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε που θα βρεθεί ο Γιαννούλης στο τέλος της σεζόν...».

Στην Ιταλία Νάπολι και Αταλάντα φαίνεται να έχουν στα υπόψιν τους τον άσο του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί τελικά ποια θα είναι η εξέλιξη γύρω από τον ταλαντούχο Έλληνα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags