Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Γιόσιπ Μίσιτς σχολίασε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.
| 2020-05-23 19:02:00

Ατάκα-φωτιά από άσο του ΠΑΟΚ: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα" - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από άσο του ΠΑΟΚ: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα" - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση!

ΠΑΟΚ: Ο Γιόσιπ Μίσιτς σχολίασε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.

Ο Κροάτης άσος έκανε αυτό το σχόλιο με αφορμή τις δηλώσεις του για την ανάδειξή του στην κορυφαία ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sportske novosti» σχολίασε πως: «Με εξέπληξε ευχάριστα να δω το όνομά μου. Δεν περίμενα να έχω θέση στον διαγωνισμό, πόσο μάλλον να με επιλέξουν ως τον καλύτερο μέσο του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία».

Και συνέχισε: «Οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχουν επιλεγεί παίζουν για τον ΠΑΟΚ για τρία ή τέσσερα χρόνια. Από όλους αυτούς είμαι ο πιο καινούργιος και είναι σίγουρα μια αναγνώριση για αυτό που κατάφερα να επιτύχω σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα».

«Όταν πήγα από τη Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ δεν ήξερα τι με περίμενε, αλλά πίστευα στον εαυτό μου και όλα συμβαίνουν τώρα με έναν τρόπο που θα μπορούσα μόνο να εύχομαι. Βλέπω ότι έχω βελτιωθεί όσον αφορά το παιχνίδι, έχω συνεργαστεί με δύο ποιοτικούς προπονητές, τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που κατανοούν το ποδόσφαιρο και από τους οποίους μπορεί κάποιος να μάθει πολλά», πρόσθεσε.

Tέλος, μίλησε για τη μάχη των πλέι οφ στην οποία ο ΠΑΟΚ θα μπει με μεγάλο χάντικαπ λόγω της αφαίρεσης βαθμών για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

«Η διαφορά είναι τώρα 14 πόντοι και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα για να καλυφθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα μονομαχήσουμε με την ΑΕΚ για το Champions League, θα γίνει μεγάλη μάχη», τόνισε.

Όσον αφορά στις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία στα γήπεδα, ο Μίσιτς υπογράμμισε: «Ανησυχώ περισσότερο για το πώς θα είναι να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Με παρακινεί η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού όταν παίζω μπροστά σε γεμάτες εξέδρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags