Facebook Pixel Άρης: Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης για το ban μεταγραφών
| 2020-05-23 20:56:00

Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης - Κίνηση-ματ για το ban - Ετσι θα το... γυρίσει!

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης - Κίνηση-ματ για το ban - Ετσι θα το... γυρίσει!

Άρης: Σε καθημερινή βάση ο Άγγελος Χαριστέας έρχεται σε επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να χαράξουν από κοινού το πλάνο της επόμενης ημέρας, ανεξάρτητα από το θέμα με τα δύο ban από την FIFA και το γεγονός ότι αυτό λειτουργεί ανασταλτικά ως προς τη λειτουργία της ομάδας και κυρίως στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης και ο sport director αυτό το οποίο θέλουν πρωτίστως είναι να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα ως προς τον οικονομικό προϋπολογισμό, που προφανώς αποτελεί και τη βάση των όποιων κινήσεων γίνουν. 

Το προηγούμενο διάστημα ο Καρυπίδης έκανε κάποιες επαφές οικονομικής φύσεως στην Αθήνα και όπως είχε δεσμευτεί προ μίας εβδομάδας δεν θα αργήσει να ενημερώσει για τις αποφάσεις του και κυρίως για το ύψος του μπάτζετ πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο Χαριστέας, σε πρώτη φάση για την επέκταση συγκεκριμένων συμβολαίων και σε δεύτερη φάση για τις μεταγραφές. Ανάλογα φυσικά με τις εξελίξεις στο μεγάλο πρόβλημα με την FIFA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έρθει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ για να συναντηθεί με τους επιτελείς του αγωνιστικού τμήματος και με σκοπό να καθορίσουν τα επόμενα βήματα. 

Ποια είναι αυτά; Αφού δοθεί ξεκάθαρη εικόνα για το ύψος του οικονομικού προϋπολογισμού θα γίνει κουβέντα με τον Μίκαελ Ένινγκ σχετικά με το νέο του συμβόλαιο. Σειρά θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, αλλά συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο της νέας και με βάση τις οδηγίες από την FIFA ο Αρης έχει το δικαίωμα για επέκταση σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (πριν δηλαδή λήξουν τα συμβόλαιά τους). 

Επιπλέον, επειδή κανένας δεν μπορεί να προβλέψει την απόφαση του CAS ως προς την τιμωρία από τον Παγκόσμια Ομοσπονδία, ούτε προφανώς και το αποτέλεσμα των συναντήσεων της Κυβέρνησης για το μνημόνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων.

 Άλλωστε, ο Θόδωρος Καρυπίδης παρά τα δύο ban που έχει η ομάδα, θεωρεί ότι, εύκολα ή δύσκολα (δηλαδή, λύση μέσω Κυβέρνησης ή CAS, ή στην έσχατη λύση να διακανονιστούν οι οφειλές), το πρόβλημα θα λυθεί και ο Αρης θα μπορέσει τελικά να κάνει μεταγραφές, έστω κι αν αυτό δεν θα γίνει άμεσα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags