Facebook Pixel Ολυμπιακός Επιμένουν στην Γαλατασαράι για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.
| 2020-05-23 23:46:00

Επιμένουν για Ομάρ – Στενό… μαρκάρισμα σε Ολυμπιακό – Υπήρξε και παλαιότερα επαφή!

Sportdog Team
Επιμένουν για Ομάρ – Στενό… μαρκάρισμα σε Ολυμπιακό – Υπήρξε και παλαιότερα επαφή!

Ολυμπιακός Επιμένουν στην Γαλατασαράι για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας και άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από εκείνον, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ένας Τούρκος μάνατζερ υποστήριξε πως στο παρελθόν είχε έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και πριν από δύο χρόνια του είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον της Γαλατά.

Τότε, όμως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Τούρκος μάνατζερ, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει 6 εκατ. ευρώ για να τον δώσει.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον ατζέντη του Ομάρ. Πριν από δύο χρόνια του είχα μεταφέρει το ενδιαφέρον δύο μεγάλων τούρκικων ομάδων για τον Νορβηγό μπακ. Η μία ήταν η Γαλατάσαραϊ, η οποία είχε ρωτήσει τον Ολυμπιακό για τον διεθνή άσο αλλά το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής ήταν πολύ μεγάλο.

Ηθελαν 6 εκατ. ευρώ. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Αν η Γαλατάσαραϊ καταφέρει να τον αποκτήσει, θα έχει κάνει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο δεν είναι πολλά για έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags