Facebook Pixel Μπόρνμουθ: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κάποιος ποδοσφαιριστής της
| 2020-05-24 14:39:00

Θετικός στον κορωνοϊο παίκτης γνωστής ομάδας - Υπάρχει επίσημη ενημέρωση - Ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Θετικός στον κορωνοϊο παίκτης γνωστής ομάδας - Υπάρχει επίσημη ενημέρωση - Ρεπορτάζ!

Ποδοσφαιριστής της Μπόρνμουθ είναι το ένα από τα δύο άτομα που εργάζονταν σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ και βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, ύστερα από ένα δεύτερο κύκλο δοκιμών, δήλωσε ο σύλλογος την Κυριακή (24/5).

Η Μπόρνμουθ δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του παίκτη, αλλά είπε ότι θα απομονωθεί για επτά ημέρες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του πρωταθλήματος, προτού υποβληθεί σε νέο τεστ. «Η Μπόρνμουθ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας από τους παίκτες της βρέθηκε θετικός σε εξέταση για τον COVID-19, μετά τον δεύτερο γύρο των δοκιμών του συλλόγου», ανακοίνωσε η ομάδα.

«Μετά την αυστηρή τήρηση της επιστροφής της Πρέμιερ Λιγκ στους προπονητικούς κανονισμούς, ο χώρος προπόνησης του συλλόγου παραμένει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για παίκτες και προσωπικό, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ελέγχονται για τον COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα».

Από τότε που οι παίκτες επέστρεψαν σε περιορισμένη ομαδική προπόνηση την Τρίτη, επιβεβαιώθηκαν οκτώ θετικά τεστ για τον ιό στους κορυφαίους συλλόγους της Αγγλίας. Έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου του αμυντικού της Γουότφορντ Αντριάν Μαριάπα και του βοηθού προπονητή της Μπέρνλι, Ίαν Γουάν, ήταν θετικοί στον πρώτο γύρο των δοκιμών, στις 17-18 Μαΐου.

Κανένας αγώνας δεν έχει διεξαχθεί στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Μάρτιο, αλλά η κυβέρνηση έχει δώσει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του αθλητισμού από την 1η Ιουνίου. Το «Project Restart» της Πρέμιερ Λιγκ προβλέπει την επιστροφή σε αγωνιστική δράση τον Ιούνιο, αν και δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία.

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάνω από 36.000 έχουν πεθάνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags