Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο δημοσίευμα για άσο των Πειραιωτών: "Ιστορικός σκόρερ - Επέστρεψε το... πολυβόλο"!
| 2020-05-24 20:22:00

Απίστευτο δημοσίευμα για άσο του Ολυμπιακού: "Ιστορικός σκόρερ - Επέστρεψε το... πολυβόλο"!

Sportdog Team
Απίστευτο δημοσίευμα για άσο του Ολυμπιακού: "Ιστορικός σκόρερ - Επέστρεψε το... πολυβόλο"!

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί κάνει η μαροκινή ιστοσελίδα "al3omk", η οποία αναφέρεται στην πορεία του Μαροκινού επιθετικού στους Ερυθρόλευκους, έχοντας ως τίτλο: «Ο ιστορικός σκόρερ της Γρανάδα και το ‘πολυβόλο’ που… έσκισε τα αντίπαλα δίχτυα».

Στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα του με τον Ολυμπιακό, χάρη στα οποία κέρδισε ξανά μια θέση στην εθνική του ομάδα.

«To 2019, στην Ευρώπη επέστρεψε ξανά το ‘πολυβόλο’, παίζοντας για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, όπου το όνομα του έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών της ομάδας του ελληνικού συλλόγου! Τα γκολ του ήταν αποφασιστικά και τον τοποθέτησαν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με 17 γκολ, κατά την διάρκεια 26 αγωνιστικών που έγιναν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού!

Μετά από μακρά απουσία από την εθνική ομάδα, κατά την διάρκεια της ηγεσίας του πρώην προπονητή, του Γάλλου Ρενέ Ρονάρντ, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, κάλεσε και πάλι τον Ελ Αραμπί και επέστρεψε στα ‘λιοντάρια’, προκειμένου να οδηγήσει την επίθεση των Μαροκινών στο Mundial του 2022, στο Κατάρ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags