Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πρέπει να φύγει ο Εσίτι"
| 2020-05-25 16:40:00

Ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - Φεύγει πανάκριβος ξένος; - Στα... σκουπίδια πολλά εκατομμύρια!

Sportdog Team
Ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - Φεύγει πανάκριβος ξένος; - Στα... σκουπίδια πολλά εκατομμύρια!

ΠΑΟΚ: Ιστοσελίδα της Νιγηρίας... προτείνει στον Άντερσον Εσίτι να φύγει από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Συγκεκριμένα το "soccernet.ng" συμπεριέλαβε τον Νιγηριανό χαφ στους μεταξύ των παικτών που πρέπει να αλλάξουν ομάδα για να... σώσουν την καριέρα του και τόνισε ότι θα πρέπει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να "αναγεννηθεί".

Ο Εσίτι κόστισε στον ΠΑΟΚ περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως έκανε απογοητευτική σεζόν, μην καταφέρνοντας να πείσει τον Αμπέλ Φερέιρα για την αξία του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Άντερσον Εσίτι ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι του στην Πορτογαλία, αλλά το όνομά του άρχισε να ακούγεται όταν μετακόμισε στο Βέλγιο.

Η μεταγραφή του του στην Γάνδη το 2016 ήταν ένα βήμα μπροστά που θα του εξασφάλιζε μια μετακίνηση σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Όμως, τρία χρόνια αργότερα ο Εσίτι “παλεύει” στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε πέρσι 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, έχει παίξει μόλις 1.013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την αγωνιστική περίοδο. Αν και βρίσκεται μόλις στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ μια αποχώρηση από την ελληνική ομάδα σε μια μεγάλη λίγκα θα μπορούσε να βάλει ξανά τον Εσίτι στο προσκήνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags