Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Περιπτωσάρα στο "ραντάρ" του Ρόκα για δεξιά - Έβγαλε μάτια φέτος - Τον θέλει η... μισή Primera!
| 2020-05-26 07:19:00

Περιπτωσάρα στο "ραντάρ" του Ρόκα για δεξιά - Έβγαλε μάτια φέτος - Τον θέλει η... μισή Primera!

Sportdog Team
Περιπτωσάρα στο "ραντάρ" του Ρόκα για δεξιά - Έβγαλε μάτια φέτος - Τον θέλει η... μισή Primera!

Παναθηναϊκός: Μία εξαιρετική περίπτωση για την θέση του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει στα υπόψιν του ο Τσάβι Ρόκα και δεν είναι άλλος από τον Λουίς Πέρεθ.

Με τους Βαγιαννίδη και Αποστολάκη να έχουν ήδη... χαιρετήσει και τον Ματίας Γιόχανσον να βρίσκεται προ της εξόδου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δεξί μπακ και ο Πέρεθ αποτελεί τρομερή περίπτωση, αλλά πολύ δύσκολη.

Πρόκειται για τον 25χρονο μπακ της Τενερίφης, έναν από τους καλύτερους πλάγιους αμυντικούς στη Segunda Division της Ισπανίας, με 3 ασίστ σε 31 επίσημα ματς την φετινή σεζόν, μέχρι το lockdown στα ισπανικά γήπεδα, που μάλιστα πριν λίγο καιρό γράφτηκε και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Η περίπτωσή του δεν είναι δύσκολη μόνο λόγο χρημάτων, αλλά και φιλοδοξιών, αφού ο Πέρεθ θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να παίξει στην La Liga, απ' όπου έχει ήδη προσεγγίσεις από δύο ομάδες, την ώρα που που έχει απορρίψει προτάσεις από Τσάμπιονσιπ και Δανία.

Πάντως, ο Ρόκα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την περίπτωσή του, αν και γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags