Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: Είδηση που θα αρέσει στους Ολυμπιακούς για το ματς με Γουλβς - Τεράστια ευκαιρία!
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-26 08:12:00

Είδηση που θα αρέσει στους Ολυμπιακούς για το ματς με Γουλβς - Τεράστια ευκαιρία!

Sportdog Team
Είδηση που θα αρέσει στους Ολυμπιακούς για το ματς με Γουλβς - Τεράστια ευκαιρία!

Ολυμπιακός - Γουλβς: Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει στην UEFA ο τόπος διεξαγωγής της ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των "16" του Europa League.

Μπορεί η Γουλβς να επιθυμεί να γίνει το ματς στην φυσική έδρα της στο "Μολινό", όμως όπως αναφέρει η "Live Sport", αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και θα κριθεί από την αγγλική κυβέρνηση.

Η τελευταία έχει λάβει την απόφασή της και είναι κατηγορηματική, ότι όποιος μεταβαίνει στα εδάφη της προερχόμενος από το εξωτερικό θα πρέπει να παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών λόγω του κορωνοϊού.

Κάτι που σημαίνει ότι με τις τωρινές συνθήκες θα είναι δύσκολο να γίνει το ματς στο "Μολινό" στα μέσα Αυγούστου, με την UEFA να καλείται να πάρει μια οριστική απόφαση στις 17 Ιουνίου.

Πάντως, αν η αγγλική κυβέρνηση δεν πάρει κάποια νέα απόφαση μέσα στις τρεις επόμενες εβδομάδες διαφοροποιώντας τα δεδομένα τουλάχιστον για τις ομάδες από το εξωτερικό που θα πρέπει να ταξιδέψουν στα μέρη της, επιτρέποντας την είσοδό τους, τότε η αλλαγή της έδρας για το εν λόγω ματς θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Κι αυτό γιατί δεν γίνεται οι ομάδες να ταξιδέψουν στο Νησί 14 ημέρες πριν από την διεξαγωγή των αγώνων, αφού μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουν ακόμα υποχρεώσεις στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, ενώ θα υπήρχε και το τεράστιο κόστος διαμονής τους, που θα έπρεπε να καλυφθεί.

Πρόκειται φυσικά για μια τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού, σε περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα εκτός Αγγλίας, καθώς εκτός από την στέρηση των φίλων της, η Γουλβς θα στερηθεί και την φυσική έδρα της, δίνοντας ακόμα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στους Ερυθρόλευκους μετά το 1-1 του "Καραϊσκάκης".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags