Facebook Pixel ΑΕΚ: Προκαλεί "ντελίριο" ο Αραούχο - Τι κάνει και τους τρελαίνει όλους στα Σπάτα - "Πωρώνει" τους οπαδούς!
| 2020-05-26 08:28:00

Προκαλεί "ντελίριο" ο Αραούχο - Τι κάνει και τους τρελαίνει όλους στα Σπάτα - Πωρώνει τους οπαδούς!

Sportdog Team
Προκαλεί "ντελίριο" ο Αραούχο - Τι κάνει και τους τρελαίνει όλους στα Σπάτα - Πωρώνει τους οπαδούς!

ΑΕΚ: Να τρελάνει τους πάντες έχει βαλθεί ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς ενδέχεται να γυρίσει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο στην αγωνιστική δράση μετά την βαριά θλάση που υπέστη.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα έχανε το ξεκίνημα των πλέι οφ, ίσως και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όμως η εξέλιξη της αποθεραπείας του πάει εξαιρετικά και ο ίδιος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στα Σπάτα διαμηνύει πως μπορεί να είναι έτοιμος ακόμα και στο πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Να ξέρετε πως εγώ από την επόμενη εβδομάδα θα μπω σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα προλάβω να είμαι έτοιμος ακόμα και για το πρώτο ματς των πλέι οφ", έλεγε ο Αραούχο όπως αναφέρει η "Ώρα των σπορ". Ο 28χρονος επιθετικός σκοπεύει να συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κι από την επόμενη να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς. 

Βέβαια, το ιατρικό τιμ παραμένει ακόμα επιφυλακτικό για την πορεία της αποθεραπείας του και θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα, ενώ και ο Καρέρα δεν σκοπεύει να πάρει το παραμικρό ρίσκο κι ενδεχομένως προτιμήσει να τον προφυλάξει την πρώτη αγωνιστική, ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμο στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ και του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags