Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έγραψε" τον Αλβανό - Στόχος της ΑΕΚ αντι-Βαγιαννίδης - Καταδικασμένος ο Ρόκα...
| 2020-05-26 10:50:00

"Φίδια" για ΠΑΟ - "Έγραψε" τον Αλβανό - Στόχος της ΑΕΚ αντι-Βαγιαννίδης - Καταδικασμένος ο Ρόκα...

του Νίκου Στεργίου
"Φίδια" για ΠΑΟ - "Έγραψε" τον Αλβανό - Στόχος της ΑΕΚ αντι-Βαγιαννίδης - Καταδικασμένος ο Ρόκα...

Η άφιξη του Τσάβι Ρόκα στην Αθήνα και ο κατ’ οίκον εγκλεισμός του για λίγες μέρες για την προβλεπόμενη καραντίνα κάθε άλλο παρά περιόρισε τη μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό. Τα ονόματα διαφόρων ποδοσφαιριστών, σε διάφορες θέσεις, εξακολουθούν να πέφτουν βροχή, η πραγματικότητα ωστόσο είναι πως πέραν του Αϊτόρ, του Ισπανού πρώην εξτρέμ της Τβέντε, άλλο επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν έχει δείξει για κάποιον από τους φερόμενους ως στόχους.

Τελευταίες «καταγραφές» ο Μπουλέντ Μπάσα και ο Λουίς Πέρεθ. Ο sportdog τσέκαρε άμεσα και τις δύο περιπτώσεις και καταγράφει τα «ευρήματα». Πρώτα για τον Αλβανό μέσο της Βίσλα Κρακοβιάς. Ισχύει πως έχει προταθεί στον Ρόκα, από την πλευρά όμως του παράγοντα των «πρασίνων» δεν υπήρχε καμία απόκριση, καμία ένδειξη που να υποδηλώνει ενδιαφέρον εκ μέρους του για τον 30χρονο χαφ, ο οποίος εκτός των υπολοίπων δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον πολωνικό σύλλογο.

Οσο για τον Πέρεθ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί πριν μερικές εβδομάδες (αλλά και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου) για την ΑΕΚ, την απάντηση την έχει δώσει ο ίδιος ο 25χρονος δεξιός μπακ σε πρόσφατο ποστάρισμα του σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας τότε για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων». Ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται τίποτ’ άλλο εκτός της Τενερίφης, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ελπίζοντας μέσω των παρουσιών του εκεί εδώ και τρία χρόνια να κάνει το βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας σε ομάδα της Πριμέρα.

Και η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή: πως δηλαδή ο Πέρεθ δεν «βλέπει» κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της καριέρας του εκτός από την παραμονή στην πατρίδα του και τον εκεί αγωνιστικό «προβιβασμό» και οποιαδήποτε σκέψη και αν υπήρχε (που σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog δεν υπήρχε) εκ μέρους του Ρόκα, θα ήταν – και είναι – καταδικασμένη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "κάζο" για τον παικταρά - "Παρακαλάει" τον Παναθηναϊκό - Έχασε την ευκαιρία του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags