Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελείωσε" Ινσούα ο Αλαφούζος - Αδιανόητο τι του ζήτησε!
| 2020-05-26 12:05:00

Ξεχάστε τα όλα! "Τελείωσε" Ινσούα ο Αλαφούζος - Αδιανόητο τι του ζήτησε - Γιατί δεν θέλει Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου
Ξεχάστε τα όλα! "Τελείωσε" Ινσούα ο Αλαφούζος - Αδιανόητο τι του ζήτησε - Γιατί δεν θέλει Ολυμπιακό!

Πώς γίνεται την ίδια μέρα ο Εμάνουελ Ινσούα να εμφανίζεται «τελειωμένος», οριστικά, από τον Παναθηναϊκό, μετά από λίγο να δίνονται ρεπορταζιακά ελπίδες για την παραμονή του μέσω νέας προσπάθειας που ο ίδιος φέρεται να έχει κάνει και μετά, στο τέλος (;) να παρουσιάζεται η… ακλόνητη στάση του συλλόγου, με την οποία επισημαίνεται πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για κάτι διαφορετικό από όσα έχουν δοθεί στον Αργεντινό και πως αυτός θα πρέπει να κάνει βήμα προς τα πίσω για να αλλάξει τα δεδομένα;

Και όμως, γίνεται. Τρεις διαφορετικές εκδοχές για το ίδιο ζήτημα, σε διάστημα λίγων ωρών, δείγμα και αυτό της πολυπλοκότητας που υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα. Κακώς λέμε εμείς στον sportdog. Αφενός γιατί ήμασταν οι πρώτοι που πριν καν τα Χριστούγεννα τονίσαμε πως οι πιθανότητες παραμονής του Ινσούα στον Παναθηναϊκό ήταν ελάχιστες, όταν αποκαλύψαμε τις απαιτήσεις του (2 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια) και αυτό είναι κάτι από το οποίο δεν αποκλίνουμε χιλιοστό.

Για την ακρίβεια πλέον τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για ακραίο μπακ είναι πλέον 200.000 ευρώ. Για τον Αργεντινό ζήτημα είναι η όποια νέα πρόταση να προσεγγίζει τις τρέχουσες απολαβές του (330.000 ευρώ). Ούτε ευρώ παραπάνω. Συνεπώς, αν ο Ινσούα θέλει να παραμείνει και να ανανεώσει θα πρέπει να το κάνει με τις υφιστάμενες αποδοχές του, κάτι που – κακά τα ψέματα – δεν προβλέπεται.

Μπορεί να μην έχει βρει στην αγορά τα χρήματα που περίμενε (δεν βοήθησε σαφώς η πανδημία), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεχτεί να μειώσει τις απαιτήσεις του στο… μηδέν για να μείνει στον Παναθηναϊκό. Ούτε και ο ίδιος – όπως γράφτηκε – έχει ρίξει γέφυρες. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Και για την ούγια μια αναφορά στον Ολυμπιακό. Εκεί δεν προορίζεται για βασικός, αλλά αναπληρωματικός. Κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο τον Ινσούα και που φυσικά έχει και αντίστοιχη επίπτωση στο συμβόλαιο που θα του προταθεί, αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να κάνουν πρόταση και σε καμία επίσης περίπτωση δεν θα είναι ανάλογο των αρχικών προσδοκιών του Αργεντινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ! Πρώτη κίνηση με εντολή Γιαννακόπουλου - Φοράει τα πράσινα ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags