Facebook Pixel ΑΕΚ: Δημοσίευμα-φωτιά για βασικό της - Κάνουν λόγο για επιστροφή στην Ιταλία - Σε ποια ομάδα;
| 2020-05-26 12:50:00

Δημοσίευμα-φωτιά για βασικό της ΑΕΚ - Κάνουν λόγο για επιστροφή στην Ιταλία - Σε ποια ομάδα;

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά για βασικό της ΑΕΚ - Κάνουν λόγο για επιστροφή στην Ιταλία - Σε ποια ομάδα;

ΑΕΚ: Στο "στόχαστρο" της Φροζινόνε φέρεται να βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "seriebnews.com".

Η ιταλική ομάδα είναι στην τρίτη θέση της Serie B και ελπίζει στην άνοδο όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάτι που την έχει κάνει να σκέφτεται την ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν, με τον Ιταλό εξτρέμ της ΑΕΚ να είναι στο προσκήνιο.

«Η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Αν τα καταφέρει θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή η ομάδα: τον Ντανιέλε Βέρντε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Ιταλό, που αγωνίστηκε για κάποιους μήνες την σεζόν 2015//2016 στην Φροζινόνε.

«Χρόνια μετά ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία. Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι απλή. Αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο μπορεί να παίξει ρόλο», προσθέτουν οι Ιταλοί.

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούν να ισχύσουν αν και εφόσον η Φροζινόνε ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ θυμίζουμε πως ο Βέρντε δεσμεύεται με την ΑΕΚ ως το 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags