Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γελάει ο κόσμος με Λημνιό στον ΠΑΟΚ - Τον κάνει... δώρο ο Σαββίδης
| 2020-05-26 17:18:00

Γελάει ο κόσμος με Λημνιό στον ΠΑΟΚ - Τον κάνει... δώρο ο Σαββίδης - "Χάνει" και Άκπομ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γελάει ο κόσμος με Λημνιό στον ΠΑΟΚ - Τον κάνει... δώρο ο Σαββίδης - "Χάνει" και Άκπομ

ΠΑΟΚ: Για την Τουρκία και τα όσα μεταγραφικά προκύπτουν από τη γειτονική χώρα, έχουμε κατ’ επανάληψη στον sportdog ξεκαθαρίσει πως δεν πρέπει να δίνουμε την παραμικρή σημασία. Το προχτεσινό παράδειγμα με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μάνταλο, χαρακτηριστική απόδειξη, χτες, δόθηκε μια ακόμη, ανάλογα… εμφατική και παράλογη.

Δημοσίευμα λοιπόν έφερε την Τραμπζονσπόρ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού στους Θεσσαλονικείς για τον Δημήτρη Λημνιό. Ακόμη και αν θεωρήσουμε πως όλα τα υπόλοιπα – ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στα 21 του την καριέρα του στην Τουρκία, ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να συζητήσει μια πρόταση δανεισμού ενώ είναι πασίγνωστο πως «καίγεται» για να πουλήσει – αυτό που αρκεί για να διαλύσει το εν λόγω σενάριο χωρίς να χρειαστεί ούτε… ερώτηση επιβεβαίωσης ή διάψευσης είναι πως ο Λημνιός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον «δικέφαλο». Και συνεπώς, βάσει αυτού, δεν προβλέπεται, δεν νοείται δανεισμός του που αυτομάτως πρακτικά θα τον καταστήσει ελεύθερο και εν συνεχεία τον ΠΑΟΚ να μένει με μηδέν έσοδα από έναν «βιτρινάτο» ποδοσφαιριστή του.

Το ξεπερνάμε λοιπόν αυτό χωρίς κάτι περισσότερο και εστιάζοντας στην ουσία, στην κινητικότητα δηλαδή αναφορικά με πιθανή παραχώρηση του διεθνή εξτρέμ. Οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα αποτελούν όντως μια σταθερή πηγή ενδιαφέροντος, ωστόσο είναι σαφές από τη μέχρι στιγμής κινητικότητα πως καμιά τους δεν το έχει μετουσιώσει έστω σε κάποια διερευνητική κρούση για τον Λημνιό.

Το ενδιαφέρον βέβαια υφίσταται – και όχι μόνο από τη Γερμανία – ωστόσο στους νταμπλούχους έχουν μάλλον ξεχάσει πως ακριβώς εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Λημνιός σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, οι προτάσεις πολλών εκατομμυρίων που αναμένουν στην Τούμπα δεν πρόκειται να έρθουν αυτό το καλοκαίρι. Θα έρθουν πολύ χαμηλότερες. Και αυτό ισχύει και για τον Ακπομ, ο οποίος επίσης έχει μπει στη «βιτρίνα» και επίσης το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21.

Ναι, προφανώς δεν μιλάμε για δανεισμούς (γελάει ο κόσμος), αλλά ακόμη και προτάσεις που ο «δικέφαλος» διέρρεε πως ήταν αρνητικός πριν κάποιο διάστημα (6 και 7 εκατ. ευρώ) δεν προβλέπονται βάσει της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας με τα συμβόλαια των εν λόγω ποδοσφαιριστών. Η ανανεώνουν λοιπόν τα συμβόλαια τους ή οι απαιτήσεις του «δικέφαλου» προσαρμόζονται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό παρασκήνιο - Έριξε... πόρτα στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ - "Με εντυπωσίασε η Τούμπα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags