Facebook Pixel Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: Τέλος η Bundesliga! Διπλό και... κούπα με γκολάρα η Μπάγερν
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-26 21:24:00

Τέλος η Bundesliga! Διπλό και... κούπα με γκολάρα η Μπάγερν - Φωνές για πέναλτι η Ντόρτμουντ! (Vid)

Sportdog Team
Τέλος η Bundesliga! Διπλό και... κούπα με γκολάρα η Μπάγερν - Φωνές για πέναλτι η Ντόρτμουντ! (Vid)

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: Ένα καταπληκτικό γκολ του Τζόσουα Κίμιχ σε συνδυασμό με ένα καθαρό πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής και οι άνθρωποι του VAR φαίνεται πως... ρίχνουν ουσιαστικά την αυλαία της φετινής Bundesliga, με τη Μπάγερν Μονάχου να οδεύει προς την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου της!

Οι Βαυαροί πήραν με 1-0 το ντέρμπι στην έδρα της Ντόρτμουντ, την άφησαν 7 βαθμούς πίσω με ισάριθμες αγωνιστικές να απομένουν και φαντάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Η Ντόρτμουντ μπήκε καλύτερα στο ματς και απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Χάαλαντ και Μπραντ στο πρώτο τέταρτο, όμως στη συνέχεια η Μπάγερν ανέβασε ρυθμό και κυαριάρχησε.

Στο 43' ο Κίμιχ πέτυχε το μοναδικό γκολ του ντέρμπι με μια φανταστική λόμπα εκτός περιοχής, που αιφνιδίασε και "κρέμασε" τον Μπούρκι.

Η Ντόρτμουνυ δυσκολεύτηκε πολύ στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες, όμως η μόιρα της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν ο διαιτητής συμβουλευτόταν το VAR και δεν "έπνιγε" πέναλτι. Στο 58' ο Χάαλαντ σούταρε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και ο πεσμένος Μπόατενγκ απομάκρυνε με τον αγκώνα, αλλά πέναλτι δεν δόθηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags