Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόλαση" με Δώνη! Τον "έφαγε" ο Ρόκα από το... σπίτι του - Βρήκε και διάδοχο - Δήλωση στο sportdog!
| 2020-05-27 12:00:00

"Κόλαση" με Δώνη! Τον "έφαγε" ο Ρόκα από το... σπίτι του - Βρήκε και διάδοχο - Δήλωση στο sportdog!

του Νίκου Στεργίου
"Κόλαση" με Δώνη! Τον "έφαγε" ο Ρόκα από το... σπίτι του - Βρήκε και διάδοχο - Δήλωση στο sportdog!

Παναθηναϊκός: Το σούσουρο που δημιουργήθηκε με χτεσινά δημοσιεύματα, δικαιολογημένο. Για τον Χρήστο Δώνη μιλάμε, έναν δηλαδή εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, έναν από τους πλέον βελτιωμένους ποδοσφαιριστές των «πράσινων» στη φετινή σεζόν και – σε αναγωγή με τη μεγαλύτερη αγωνιστική εκκρεμότητα του συλλόγου – τον γιο του προπονητή.

Η φημολογία που θέλει τον Δώνη να αποχωρεί από τους «πράσινους», αφού δεν έχει δεχτεί νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του ευσταθεί μόνο με μία προϋπόθεση: να την έχει διαρρεύσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής! Ναι, η πρόταση που του είχε γίνει προ της πανδημίας και προέβλεπε μια μικρή αύξηση στις τρέχουσες απολαβές του, αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά αυτό έγινε με την υποσημείωση πως θα συζητηθεί ξανά το θέμα Δώνη μετά την άρση των περιορισμών και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Προφανώς, με τον Ρόκα να τελεί ακόμη υπό κατ’ οίκον περιορισμό μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από την πατρίδα του και χωρίς να έχει κάνει καμία σχετική κίνηση με κανέναν ποδοσφαιριστή, δεν μπορεί να έχει οριστικοποιηθεί η αποχώρηση Δώνη, εκτός – επαναλαμβάνουμε – αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει.

Δικαιολογημένα και νομοτελειακά τα σενάρια λοιπόν εξαιτίας αυτής της φημολογίας για προσθήκη μέσου στον Παναθηναϊκό. Και, το όνομα του Μπουλέντ Μπάσα κυριαρχεί στα σημερινά δημοσιεύματα, με κάποια μάλιστα εξ αυτών να εμφανίζουν τη υπόθεση του Αλβανού μέσου κλεισμένη για τους «πράσινους». Αν πιστέψουμε όμως τον ατζέντη του χαφ της Βίσλα Κρακοβίας – με την οποία σημειωτέων έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο… - τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

«Εχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για διάφορους παίκτες και έχω προτείνει κάποιους από τους πελάτες του. Ο Μπουλέντ είναι ένας από αυτούς, αλλά δεν έχω την παραμικρή απάντηση εκ μέρους του club. Ότι έχει προταθεί ο Μπάσα, ναι, ισχύει. Ότι όμως έχουμε συμφωνήσει; Fake news», τόνισε χαρακτηριστικά ο Εντουάρντο Γιάνος, ο ατζέντης του Μπάσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ο Βγενόπουλος είναι ζωντανός στη Βραζιλία" - Το "ρεπορτάζ"-ντροπή που ξεπέρασε κάθε όριο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags