Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ατρόμητος: "Ρουκέτες" Σα Πίντο για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος: "Αηδίασα! Μόνο άσχετοι θα..."
| 2020-05-27 18:06:00

"Ρουκέτες" Σα Πίντο για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος: "Αηδίασα! Μόνο άσχετοι θα..."

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Σα Πίντο για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος: "Αηδίασα! Μόνο άσχετοι θα..."

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ο Ρικάρντο Σα Πίντο πήρε ακόμα μια φορά θέση για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος το 2015 δίνοντας τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που τον θέλουν ύποπτο για χειραγώγηση αγώνα.

Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου μίλησε αποκλειστικά στο sportime για τις κατηγορίες που τον θέλουν να εμπλέκεται στην υπόθεση αναφέροντας μεταξύ άλλων πως  «Μόνο εκείνοι που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για την πολυπλοκότητα της επιλογής παικτών για ένα ματς μπορούσαν να εξαπολύσουν τέτοιες απίθανες κατηγορίες».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σα Πίντο:

«Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να επισημάνω ότι ξαφνιάστηκα και αηδίασα από το γεγονός ότι το όνομά έχει εμπλακεί στην υπόθεση. Κατά της διάρκεια της καριέρας μου, ο σεβασμός και η ακεραιότητα ήταν οι βασικές αρχές μου και δεν έχω τίποτα να κρύψω, είτε αυτό είναι με τον Ατρόμητο, είτε με την Σπόρτινγκ, την Σταντάρ ή οποιοδήποτε άλλο κλαμπ με το οποίο έχω συνεργαστεί, ως παίκτης ή ως προπονητής.

Γι’αυτό το λόγο, συνεργάστηκα προληπτικά με τις ελληνικές ποδοσφαιρικές και πολιτικές Αρχές. Μάλιστα ταξίδεψα στην Ελλάδα με δική μου πρωτοβουλία προκειμένου να εμφανιστώ μπροστά από τις Αρχές και να υπερασπιστώ το όνομά μου.

Ευτυχώς, είχα και συνεχίζω να έχω μια επιτυχημένη καριέρα, τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης. Πέρα από την επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους, κατόρθωσα να φτάσω σε ένα επίπεδο οικονομικής άνεσης τόσο για μένα, αλλά και για το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, την οικογένειά μου. Η ιδέα και μόνο ότι θα κατέστρεφα αυτή την άνεση και τη φήμη μου εξαιτίας αυτών των ψευδών κατηγοριών, είναι γελοία.

Μόνο εκείνοι που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για την πολυπλοκότητα της επιλογής παικτών για ένα ματς μπορούσαν να εξαπολύσουν τέτοιες απίθανες κατηγορίες. Μένω πιστός στις αρχές μου και ξέρω ότι ο χρόνος και η δικαιοσύνη θα με δικαιώσουν απόλυτα».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags