Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Θέλει να φέρει στο Τριφύλλι έναν ακόμα τερματοφύλακα
| 2020-05-28 09:00:00

Ψάχνεται εκεί που δεν πρέπει ο Ρόκα - Βάζει στην εξίωση κι άλλον Για ΠΑΟ - Θέλει παίκτη για...

Sportdog Team
Ψάχνεται εκεί που δεν πρέπει ο Ρόκα - Βάζει στην εξίωση κι άλλον Για ΠΑΟ - Θέλει παίκτη για...

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Θέλει να φέρει στο Τριφύλλι έναν ακόμα τερματοφύλακα, αν και η ομάδα μοιάζει "γεμάτη" σε αυτή τη θέση.

O Καταλανός τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να φέρει την ομάδα στα μέτρα που πρέπει, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τα αλλάξει και όλα για να το καταφέρει. 

Όπως αναφέρει σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της SportDay, ψάχνει την "Εξίωση στα γκολπόστ" καθώς θέλει να φέρει έναν ακόμα τερματοφύλακα στο Τριφύλλι.

Μόνο που ο Παναθηναϊκός είναι "γεμάτος" σε αυτή τη θέση, με την παρουσία του Διούδη στο αρχικό σχήμα και τρεις νεαρούς τερματοφύλακες πίσω του που περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. Κάτι που δεν θα έπρεπε να παραβλέπει ο Τσάβι Ρόκα.

Όπως και σε όλοες τις άλλες θέσεις, οι Πράσινοι έχουν έναν καλό και έμπειρο παίκτη και πίσω του υπάρχουν νεαροί και εξελίξιμοι.

Αν δοθούν χρήματα για να έρθει κάποιος ξένος τερματοφύλακας, τι περισσότερο θα προσδώσει στον ανταγωνισμό με τον Διούδη που έτσι κι αλλιώς είναι σούπερ αξιόπιστος; Αλλά και πότε θα πάρουν ευκαιρίες οι νεότεροι που περιμένουν, καθώς αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags